Domače živali
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Iz trde plastike zici večino niso bili, niti pred dobrimi 4. desetletji. Imel sem Bataglina cestaka 86 letnik, takrat so bili sedeži Concor norma. Ampak kot mulc bi takrat lahko prenesel karkoli. Moja trenutna težava je obrabljenost kolčnih sklepov, kar povzroča stalno vnetno stanje ovojnice sklepov in vpliva tudi na sedalne kosti - tiste ki imajo kontakt z zicem. Ne ni vseglih kakšen zic imaš. Tudi če si čisto zdrav ni vseglih. Če se voziš s trekingom po ravnem, je težko ugotoviti, da so, naprimer, nekateri zici dobri za spuste... Širino riti sem nameril 11.5 cm - Ergon ki sem ga kupil je 9-12cm pa mi je rahlo širok. Zanimivo, da na otip je precej trši kot večina zicev, ki so samo plastika prevlečena s peno. Ko ga obremeniš z dlanjo, se, za razliko od večina zicev, ki so samo plastika prevlečena s peno, upogne. Original (ne prav poceni) zic na Canondale niti slučajno ni nudil nekih užitkov na daljših spustih. Sedaj sem prav zadovoljen, da se da na novem zicu premaknit rit tudi mal nazaj. Je sicer občutek kot da sediš na dili, samo da za razliko od drugih zicev, tu rit ne boli. -
Enako...zmer na T2. Moram pa pripomniti eno "gnilo". So me poklicali z T2,k je poteklo 2 leti vezave,in če bi podaljšali itd....rečem,da ima to draga čez,in da bom vprašal. In čez par dni spet pokličejo,in podaljšamo vezavo,kot je žena rekla-isti paket itd. še naprej...in pravi,da dobimo 10% popusta.... In ko dobimo prvo položnico,je dražje kot prej....ajd-OK,vse je šlo gor...a po daljšem pogovoru z operaterjem,na vprašanje,kako je lahko več,kljub 10% popusta,je rekel,da če se vežemo ko oni pokličejo,je popust 10%,če pa bi šli v enoto podaljšati,pa bi lahko dobili 20% popusta (5€/mesec razlike). In tako se v dveh letih nabere 120€ več...ja seveda-za 120€ normalno,da kličejo k blesavi....
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Mamice in očki. Taiste, taisti, ki skoz na telefonih visijo. -
Pridem iz službe na parkirišče in sem mislim da so mi sodelavci namontirali kovček na avto, ker sem rekel da imam sedaj "družinski avto" ker je karavan Šele potem se opazil da je še en avto zadaj parkiran
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
- Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.