jures Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 mi smo pa imeli klic divjine danes. Sestrin pes je na?el na tleh mlado kanjo z zlomljenim krilom, jo je pobasala v kletko od psa v avtu, pa jo je pri?el iskati iz ?tajerske (!!!) znani gospod, ki ne sme imeti medveda. Pri?el, dodal ta je pa ?e 50-a letos, ne skrbite kmalu bo nazaj v gozdu in od?el... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Kje se pa nahaja muc? Druga?e je treba take najden?ke prijavit na zaveti??e oz. ob?ino da se uredi kastracija/sterilizacija, da se ne razmno?ujejo ?e dodatno, saj jih je ponavadi tudi na kmetijah preve? oz. ratajo "potro?ni material" in pogosto ne do?ivijo niti 2. leto Ma? ZS. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Ma? ZS. zaveti??e? ?e ga bojo kam peljal, bo pol pri nas kmalu, Sava je zelo popularna.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 27. december, 2011 Prijavi Napisano 27. december, 2011 Kolk date? (v kg, ne ?) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 27. december, 2011 Prijavi Napisano 27. december, 2011 Pribli?no toliko kot na?a lenoba? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 27. december, 2011 Prijavi Napisano 27. december, 2011 5,75 ojoj boss, si ti mel ma?ka v rok al ?aklju? Pribli?no toliko kot na?a lenoba? tale deluje 7-8kg... , ker je videti kraj?a, na?mu se ne vidi da je dolg Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 27. december, 2011 Prijavi Napisano 27. december, 2011 ojoj boss, si ti mel ma?ka v rok al ?aklju? n? od tega... a si ti to stehtu al nas sam malo tkole rahlo heca?. Citiraj
jures Napisano 27. december, 2011 Prijavi Napisano 27. december, 2011 Uradno: 10,2kg........................na dieti je izgubil ?e pol kile.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 27. december, 2011 Prijavi Napisano 27. december, 2011 LOL no... deset kil. Na? ma?kon je mel 6kil pa smo ga klicali bajsi. Citiraj
jures Napisano 27. december, 2011 Prijavi Napisano 27. december, 2011 LOL no... deset kil. Na? ma?kon je mel 6kil pa smo ga klicali bajsi. moj bokser ko ga vidi se vsede in gleda stran, druga? dobi vzgojno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 ?lanek, vreden branja; http://dominvrt.si/clanek/rubrika/trend/lj...ricakovali.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. februar, 2012 Prijavi Napisano 27. februar, 2012 opomba: 'mucek' je zvit.....roka je za primerjavo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 27. februar, 2012 Prijavi Napisano 27. februar, 2012 to bi lohk na pikniku mal obrnal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
pantlar Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 Predstavljam vam mojega ljubljencaIme mu je Spark.Kupil sem rabljenega , eno leto starega.Ima 6 let, nekaj ?ez 30 kg rod. ime LaGordin iz psarne Easy Rolling...nenadomestljiv Citiraj
Z M A J Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 @Zoran, pomoje lepo pa?e na kako slikco, zraven Miate! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 Predstavljam vam mojega ljubljencaIme mu je Spark.Kupil sem rabljenega , eno leto starega.Ima 6 let, nekaj ?ez 30 kg rod. ime LaGordin iz psarne Easy Rolling...nenadomestljiv carski pesjan, ima kaj problemov s hlajenjem poleti? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
pantlar Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 Ja vro?ina ga kar matra, zato se je kolikor je mogo?e izogibamo, pa tudi vo?nja z avtomobilom ga matra, ?eprav se rad vozi.Druga?e pa scrkljan in za??itni?ki Citiraj
jures Napisano 10. avgust, 2012 Prijavi Napisano 10. avgust, 2012 go?, smokulja? Tudi ka?e so ?ejne, je pri?la na 2 deci.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Evo na?a dirka?ka muca Citiraj
jures Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 nismo dolgo vzdr?ali Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 na?o ma?ko sem vpra?al, kaj si misli o politiki v SLO... prej: potem: Citiraj LP KAALman
jures Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 ograja fertik, in strgal se mu je ko je ven pri?el Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 ograja fertik, in strgal se mu je ko je ven pri?el a je drgac tale psk drag ful? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.