Skoči na vsebino

Avtosteron...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Avtosteron je nova oddaja na Kanalu A, ki bo na programu ob nedeljah popoldan. Namenjena bo ljubiteljem hitrih avtomobilov, motorjev, avtomobilskih testov, novosti in hitrostnih preizku?enj. Za dinami?no in adrenalina polno oddajo bosta poskrbela voditelja Ur?a Mrak in ?iga Colja, ki bosta oddajo vodila kar z dirkali??a. Z vizualnimi efekti, plazma prikazovalnikom in ostalimi pripomo?ki bodo gledalci imeli ob?utek, da so v samem sredi??u dogajanja. ?iga Colja je sinonim za hitre avtomobile. Poleg voditeljske vloge bo prevzel tudi vlogo producenta oddaje in vsako nedeljo skozi ?tevilne rubrike, ki jih bodo pripravljali izku?eni novinarji, gledalcem pri?aral svet avtomobilizma na edinstven na?in.

If in doubt, flat out... 

Napisano

Bla bla bla, bla,....

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?iv ?av je ?e mimo, bacek Jon je zakon!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Je Petrol mislil, da bodo z njim potegnili pa so ga samo nategnili. In prav je tako.
    • Škoda, da nisi nekaj v stilu: "za dobro rit, joške in dolge noge mi tud do 20 cm zraste in traja še bistveno več kot 20minut.
    • Sem včeraj pri starejši sosedi kosil, pa me vpraša: - "A boš kozarec vode?" Ji odgovorim: - "Ah, ne bi, vodo še pralni stroj ven meče..."
    • Res je, eni so še slabši na drogah in alkoholu.   Vse drži kar pišete, ampak en glavnih vzrokov je tudi čedalje bolj kapitalistična miselnost in da je treba delat več in več ter dlje in dlje. Starši prihajajo domov izmozgani, uničeni, brez volje se ukvarjat s čimerkoli. Kot se je nekoč prihajalo domov malo čez dve ali čez tri, je danes standard vsaj do petih, šestih ali celo sedmih.   Moji starši recimo niso prihajali domov utrujeni in tretjino dneva je bilo res namenjeno družini. Mama je recimo dva tedna govorila, kako je bilo grozno, ker so morali na vsake kvatre kdaj podaljšati za kako uro ali dve. Danes je to dnevni standard.    Delavske pravice so le mrtva črka na papirju in če želiš obdržati službo jih ne privlečeš na plano. Zakaj so uzakonili pravico do odklopa, ker je šlo že tako daleč, da so bili delavci 24/7 na voljo delodajalacu oziroma nadrejenim.   To razlagam bolj zato, da telefoni niso glavno zlo, ampak so postali nadomestek in mašilo odsotnih in utrujenih staršev, Ne ni to izgovor, ampak je le oris današnje situacije. 
    • Ki čm, k sm kmet an s hribu doma...   Pelem se jaz s traktorjem čez vas, ko vidim eno fletno, ki se sprehaja. Me je tak zmešala, da sem napačen travnik zbaliral...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.