Skoči na vsebino

Hrdzo praznuje


Z M A J

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

    • Bo mogoče za koga zanimivo oz. uporabno-z Aliexpressa naročil USB-C adapter za polnjenje-napajanje laptopa.   Idejo imam z tega kanala👍-od 8:50 naprej.     Zadevo sem vzel za svoj stari Lenovo Thinkpad X-130E,ki ga imam za "posebne naloge" (popravljanje sektorjev na HDDjih ipd.)...in ker je nekdaj šel kabel napajalnika,k sem ga nato moral flikati...in itak "veliki cegel" od napajalnika....   Tako pa z tem adapterjem,+ z Xiaomi 65W GAN polnilcem Xiaomi 65W Fast Charger (Type A + C) with GaN Tech hitri polnilec MI-STORE.SI Majhen, a zmogljiv polnilecHitri polnilnik Xiaomi Mi 65 Watt z GaN Tech je izjemno zmogljiv polnilnik, ki bo vse vaše naprave v kratkem času... Dela BP😃👍   Tukaj kupil https://www.aliexpress.com/item/1005004146579668.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.31101802I0PIYk   Priporočam.  
    • Takole nekako; malo rekreacije, hehe
    • Hmmm 🤔. Ne bi rekel, da je v bloku. Tam pa je res nemogoče štrom polnit za vse stanovalce.
    • Ne štekaš mojih komentarjev-Slivka sem omenil,ker je "glavni" v temi za vice (Tole je pa kr smeh). Ti živiš v bloku v enem stanovanju če se prav spomnim🙄...koliko vas je,in koliko gospodinjstev....kot sem že napisal-napačna tema.
    • Glej, jaz že leto in pol sobivam z EV v praksi, tudi brez pomislekov se zapeljem bistveno dlje z njim kot večina ljudi z ICE, tako da nekaj vem o elektromobilnosti. Nekaj več od vas, ki bolj kot ne gostilniško teoretizirate.   Pa ne vem, čemu zdaj v debato vlačiš Slavka in njegovo 1x16A varovalko. A zato, ker sem ti utemeljil, da bi vaše gospodinjstvo zlahka shajalo z vsaj enim EV? Naš 1x 25A priključek čez vikend shaja z dvema EV, pa ni nobene drame, ne zdaj, niti pozimi, tvojih 3x 16A pa lahko pretoči skoraj še enkrat več elektrike.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.