Voda v prtljažniku mazde 6
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem mislil, da imam telo Grškega boga. Potem mi pa žena razloži, da Buda ni Grški bog...
-
Si želim, da bi bil bankomat tak kot tehtnica - vsakič, ko jo uporabim, vsakič je večja cifra...
-
Bo mogoče koga zanimalo...in 2-3 nasveti... Za sina sem kupil Knipex Aligator klešče...v bistvu so kot Knipex Cobra,le da imajo preprostejši zglob z manj stopnjami nastavitve (kar je meni celo boljše ko se navadiš),ki pa je tudi veliko odpoprnejši na umazanijo,pesek,zemljo ipd....pač "robustnejša" izpeljanka Cobre. Za "začetnike" v Knipex svetu .lih taprava stvar za nalezt se😄...in še "češnja na torti"-cena: 15,99 sem ujel na Amazonu. Knipex Alligator Pince Multiprise 88 01 250 WWW.AMAZON.DE Elektro- und Handwerkzeuge online - KNIPEX Alligator Wasserpumpenzange, 250 mm, Muttern bis 46 mm, Rohre bis 50 mm... Moraš opazovati...gre cena skoz za 1-2€ gor,in dol...kakor kdaj...ko je lepa cena samo vzami😉 V slikah primerjava z Cobrami in mojimi prastarimi Aligatorkami še iz časa "W.Germany". Sedaj pa nasvet @NevLado in tiste,ki jih zanima Bosch. Sem v Bauhausu vzel starter set bosch z GBA 18V/4Ah dvovrstično klasično (z18650 celicami) baterijo in najenostavnejšim počasnim (4A) polnilcem GAL 18V-40 Cena je absolutno "sladka"-59€ za set😲...če rabiš "enostavnejšo",poceni,a že malce močnejšo-dvovrstično baterijo in poceni polnilec (rezerva ali npr. za fiksno montažo na steno...),ali kot poceni vstop v AmpShare sistem-to je to. Varnostni pregled WWW.BAUHAUS.SI Napaka stran iz BAUHAUS Za interesente za Metabo CAS sistem pa sem tudi nekaj izjemnega našel-vzel dve bateriji LiHD 18V/4Ah pri doktorkladivo. Kdor ve,kakšna baterija to je,bo vedel,da je ultrapoceni. METABO Baterijska celica LiHD 18 V - 4,0 Ah 625367000 | Doktor Kladivo WWW.DOKTORKLADIVO.SI Metabo LiHD 18 V 4,0 Ah – lahek, zmogljiv 18V akumulator z upravljanjem celic, LED prikazom in široko CAS kompatibilnostjo. Pa še nekaj slik😉 EDIT-bo "lado" pogruntal-Bosch baterije sem malce modificiral z gumi-nogicami (3M)
-
Pride žena do mene in reče: - "A se midva malo pogovoriva o tvojih težavah?" Presenečen jo pogledam: - "Kakšnih težavah? Jaz nimam nobenih težav." Žena odgovori: - "Na primer o tem, kaj mi boš podaril za obletnico poroke." Hja, zdaj pa imam težavo...
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.