Skoči na vsebino

Prevelika poraba olja v mazdi 6 in mo?ne posledice...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je David napisal:

Pri novih pa ne ?re prakti?no NI?.... :aaaaa:

hehe, Na GHD Ferrari in GHD Lu?ine sta edin alfi spustili olje. Folk se je tolk re?al, da so se kar po kolenih tolkli.

Sej ve? kaj pravijo, da edin alfe so v prodajnih salonih razstavljajo brez olja - zato, da tla v salonu ostanejo ?ista. :jezicek:

p.s. David ?ala, da ne bo kake jeze ;)

33112_1.png

Napisano
  je Boss napisal:

hehe, Na GHD Ferrari in GHD Lu?ine sta edin alfi spustili olje. Folk se je tolk re?al, da so se kar po kolenih tolkli.

Sej ve? kaj pravijo, da edin alfe so v prodajnih salonih razstavljajo brez olja - zato, da tla v salonu ostanejo ?ista. :jezicek:

p.s. David ?ala, da ne bo kake jeze ;)

Sam en domorodec je pa za lafo dosegu zelo dober cajt.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

Sam en domorodec je pa za lafo dosegu zelo dober cajt.

Domorodec---- Slavec G.??

Feel free....

Napisano
  je David napisal:

Ne Angel priimka pa se ne spomnim, v glavnem motokluba Buhc in sin predsednika kluba.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

Ne Angel priimka pa se ne spomnim, v glavnem motokluba Buhc in sin predsednika kluba.

Angel Oblak s ?rno alfo 156 ;)

je David napisal:

Lu?ine je mislu in ne Ilirsko ;)

33112_1.png

Napisano
  je mi_c_ho napisal:

Bom na naslednjem servisu pogledal in spucal EGR ventil. Ali bi bilo pametno olju dodati ''zlatkota'', se ta zadeva vredu obnese?

?e ga dobro "tera?" po avtocesti(170+) je to normalno,druga? pa jaz sem dal dodatek not, pa JE razlika :P Zdaj imam 86kKm, mi je pa enkrat porabil 1l na 800km :blush: - dobro da redno kontroliram, ko tankam :bravo:
Napisano

mene caka zdaj "presek" nemcije....ker vem kaj to pomeni pri moji voznji bom kar dva litra olja s sabo vzel :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
  je LabiGT napisal:

mene caka zdaj "presek" nemcije....ker vem kaj to pomeni pri moji voznji bom kar dva litra olja s sabo vzel :D

ja ziher je ziher :bravo: z aditivom pa imej samo pol litr?ka s sabo.. :P
  • 4 meseci kasneje...
Napisano

Tale olje ja. Meni ga je moja ?estka po?rla kak liter ziher v 10.000 km. Zdej kva je narobe pa ne vem. Ta teden bom tako ali tako menjal olje..A pri faceliftani ?estki so tudi kaki problemi s temi podlo?kami?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.