krco22 Napisano 27. junij, 2009 Prijavi Napisano 27. junij, 2009 Lep pozdarav imam mazdo 6 z bose ozvo?enjem samo nimam woofwerja v prtlazniki ker ga je nekdo vn vzel! Rad bi kupil drugega preko ebay-ja pa sem nasel samo od nissan muranota sej na videz je isti pa se zmirna cena ce se kdo kej spozna na te wooferje bi prosu mal pomo?i! Ali bi ta pasu v mazdo? HVALA LINK:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/03-07-Nissa...rsQ5fEnclosures Citiraj
slidy Napisano 28. junij, 2009 Prijavi Napisano 28. junij, 2009 Na prvi pogled izgleda zelo podoben ?e ne isti. Koliko pa stane novi pri uradnem servisu? Citiraj
krco22 Napisano 28. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2009 Na prvi pogled izgleda zelo podoben ?e ne isti. Koliko pa stane novi pri uradnem servisu? Sem sel vprasat v avtohi?o krzi?nik ki je prodajalec mazda in je bila cena 1400? Citiraj
slidy Napisano 28. junij, 2009 Prijavi Napisano 28. junij, 2009 Sem sel vprasat v avtohi?o krzi?nik ki je prodajalec mazda in je bila cena 1400? Oh ?hit!!!!!! Kaj pa ?e bi dal delat novega pri kak?nem avtoakustiku? Definitivno te bo pri?lo mnogo ceneje. Citiraj
Alex Napisano 28. junij, 2009 Prijavi Napisano 28. junij, 2009 Sem sel vprasat v avtohi?o krzi?nik ki je prodajalec mazda in je bila cena 1400? A ja? kaj ti dajo zdraven ?e alpine radio.... in oja?evalec...in nov subwoofer? ...pa ?e nove feltne? Citiraj
krco22 Napisano 28. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2009 Oh ?hit!!!!!! Kaj pa ?e bi dal delat novega pri kak?nem avtoakustiku? Definitivno te bo pri?lo mnogo ceneje. Ne vem ne poznam te verjante da ti kdo to naredi ! :ne vem: Mogo?e ti poznas koga Citiraj
jures Napisano 28. junij, 2009 Prijavi Napisano 28. junij, 2009 Ne vem ne poznam te verjante da ti kdo to naredi ! :ne vem: Mogo?e ti poznas koga Malo poglej zaletene mazde6....s to opremo, oziroma se kake druge zaletene mazde z Bose ozvocenjem za zacetek (nenazadnje se izven mazde) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
slidy Napisano 29. junij, 2009 Prijavi Napisano 29. junij, 2009 Malo poglej zaletene mazde6....s to opremo, oziroma se kake druge zaletene mazde z Bose ozvocenjem za zacetek (nenazadnje se izven mazde) Poizkusi najprej to kar je predlagal jures. Druga?e ti pa sub zna narediti skoraj vsak avtoakustik. Jaz osebno sem bil pri evolution car-ju (Lj.- Ro?na dolina) da so mi naredili ohi?je za sub. LP, S Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.