YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 Odli?en serviser je tut Evro servis iz Hrastnika! Poceni so pa vse zrihtajo, tut servisno knji?ico po?templajo tko, da ma? tut garancijo. Priporo?am ... Aha pol pa guten morgen.BTW Mazda iam Digitalno Servisno Knji?ico, in si papirnato lahko samo .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 8. maj, 2010 Prijavi Napisano 8. maj, 2010 Evo tut moja mazdica je dobila nove dele. Veliki servis namre?. Glavni jermen, napenjalec, vsi filtri, dpf olje, antifriz, menjalnik olje, menjava podlo?k na ?obah, ?i??enje karterja in sita, pregled in dezifnekcija klime. Cena....sitnica Citiraj
schurda Napisano 9. maj, 2010 Prijavi Napisano 9. maj, 2010 Kje? Cena pa (razen tega, da je sitnica)? Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
RoKo Napisano 9. maj, 2010 Prijavi Napisano 9. maj, 2010 Evo tut moja mazdica je dobila nove dele. Veliki servis namre?. Glavni jermen, napenjalec, vsi filtri, dpf olje, antifriz, menjalnik olje, menjava podlo?k na ?obah, ?i??enje karterja in sita, pregled in dezifnekcija klime. Cena....sitnica Oho, daj pripopaj gor ra?un, da vidimo to sitnico... Citiraj
brezy Napisano 10. maj, 2010 Prijavi Napisano 10. maj, 2010 Me res zanima kolk je to sitnica... Citiraj
SpEkTr Napisano 10. maj, 2010 Prijavi Napisano 10. maj, 2010 Ni ra?una, so pa originalni deli, narejeno doma Doma?e, doma?e Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. maj, 2010 Prijavi Napisano 11. maj, 2010 Ni ra?una, so pa originalni deli, narejeno doma Doma?e, doma?e Original, znana fora gates jermen v mazda ?katli, ziher bolj original kot gates jermen v gates ?katli. Cena je najbolj originalna. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 11. maj, 2010 Prijavi Napisano 11. maj, 2010 Bo?tjan, pustmo detajle Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ducky Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Dele si lahko npr. ceneje naro?i? tukaj in ti jih naj po?ljejo po po?ti, pa potem pelje? k kakemu serviserju. Sam na spletu ni tolko stvari, tako da je bolje, da pokli?e? tja in se vse zmeni? kaj rabi? pa po potrebi dele tudi naro?i.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.