pomo? pri glasovanju
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
emmm, a ta stavek ni dovolj natančen... Kadar na prometnem pasu za počasna vozila ni tovornih vozilin avtobusov, IZBEREMO za vožnjo ta prometni pas, če s tem pripomoremo k nemotenemu in varnejšemu poteku prometa. Je pa res, da kazni pa ni, če to ne narediš in pol vsak balkanc (i šire) vozi kakor mu pač paše in je njemu najbolj ugodno ter ga boli Jolly za druge. Da ne bo zdaj kdo probal precejat moje besede... me ne moti, če se nekdo pelje 130km/h po sredinskem in se načeloma ne rabi umikat na desnega. Me pa moti, da tam se najde cela plejada vozil, ki so vzorčni primer počasnosti in bi se mendatorno morale pospraviti na desni pas, da bi zagotovili nemoteno odvijanje prometa znotraj hitrostnih gabaritov.
-
Poleg tega si ravno tako v prekršku, če voziš po skrajno desnem pasu in hočeš prehiteti počasnejša vozila na srednjem ali levem pasu tako, da se kar pelješ naprej po skrajno desnem pasu… Izjema je (tako piše v zakonu), če je kolona in potem ne gre za prehitevanje po desni ampak za vožnjo mimo … Prehiteti po desni? Večna dilema, zakon jasen, a praksa nekaj čisto drugega. SIOL.NET Počasen prometni tok na levem pasu je na natrpanih slovenskih avtocestah realnost. Se lahko po desni peljemo mimo? Dva člena zakona sta si v nasprotju.
-
Ma zakaj iščejo praljudi v jamah... sej jih imamo vsepovsod. Jaz mam na šihtu lkar nekaj neandertalcev okrog.
-
Je dal Pelko na koncu gor zimmerman coat z diske in textar ploščice, ki naj bi bile boljše od zimmermanovih. Cena za vse skupaj je bila 280eur. Glede na autodoc torej ~60eur za menjavo. Ajde... Pravi, da jih ni treba nič posebno kuriti, samo normalno bremzat za 300km potem pa gas. Sva se pa zmenila za menjavo vseh tekočin, menjavo tudi zadnjih diskov in ploščic, kontakt za premaz podvozja, in pa najbolj zaželjeno - menjava vzmeti za trše eibache (-1cm spredaj, -1.5cm zadaj, da bo še vedno za v hribe). Že ko sem dobil tole mazdo, je v primerjavi s prejšnjo ladja v ovinkih. Je že kdo menjal fedre (ok mogoče ni prava tema za tole)? edit: Čeprav zdej iščem in ni videti, da ima eibach karkoli za m6... Na splošno izgleda precej malo izbire, sploh, ker mi ni namen se drajsati naokoli.
-
Ni ravni izrecno pisano, da moreš desno. zloženka AVP Citiram:
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.