Boss Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 A mislite, da je tole vredno svojega denarja? :ne vem: http://www.carmd.com/ Citiraj
jures Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 no comment pove vse, najbolj pa je ta ameriska idila v reklami, ko se cela familija vsede pred PC in gleda kaj se dogaja z njihovim avtom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 23. oktober, 2009 Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 Hm... ni mi ?ist jasno ?emu to?no naj bi ta zadeva slu?ila.... :ne vem: Citiraj Feel free....
Boss Napisano 23. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 To je ena taka bolj pocen razli?ica igra?ke, ki jo ma ajvar in iz obd priklju?ka pobira informacije iz ra?unalnika in ti jih lima na zaslon. Ravno tako vse informacije o napakah tako, da se lahko pametnega dela? pred serviserjem. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2009 Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 To je ena taka bolj pocen razli?ica igra?ke, ki jo ma ajvar in iz obd priklju?ka pobira informacije iz ra?unalnika in ti jih lima na zaslon. Ravno tako vse informacije o napakah tako, da se lahko pametnega dela? pred serviserjem. Moja igra?ka ne ka?e samo napak, ta pa samo to in ni? ve?. Itaq cena temu primerna pa da te serviserji ne nategujejo . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jero Napisano 25. oktober, 2009 Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 Ne obstaja za mazdo nobena zadeva podobna vag-comu? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. oktober, 2009 Prijavi Napisano 27. oktober, 2009 Ne obstaja za mazdo nobena zadeva podobna vag-comu? Obstaja,obstaja in js mam kar 2. Ziher je ziher. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jero Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 kje se da dobit? pa kolk ?? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.