Skoči na vsebino

Riž

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 289
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

• 3 meseci kasneje...
Napisano

men pa tole ni ri? :)

Ja saj tak odgovor sem od tebe pri?akoval. Objavljena slika Ni? bati, ?ez par let ti bo verjemi. Nekaj let nazaj bi ?e jaz mislil, da je tole zanimivo (ne pa nujno lepo). Objavljena slika
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

:)

jaooooooooo to pa je ki?=grdo

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

:)

Evo ti stealth tehnologije :hohoho::hohoho::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano
:P distancnike bi pa lahko dal gor ce ze ma teko razsirjeno,predstavljite si smajlia ki bruha :excl:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

• 3 meseci kasneje...
Napisano
Napisano

Tisto sploh ni Skyline ampak Kivik ali kaj podobnega. :P

Od sedaj bom slikal ri?ote in jih objavljal gor. Eni si res zaslu?ijo. Objavljena slika

OK nalepke na boku so ?e nekako (hmm pa ?e to z invalidi je malo tako-tako) ampak Viano GT-R??? Oskrunitev imena GT-R, take so v?asih pribijali na kri?. najbr? je v ?lahti z unim, ki ima Touarega TDI, pod TDI nalepko pa isto GT-R nalepko. Objavljena slika

Naj mi nekdo razlo?i kak?na je fora, da na katerikoli avto nalepi? nalepko GT-R, GTi, Type R, RS, ?e tam ni v originalu??? :ne vem: Imam ob?utek, da take nalepke folku dejansko v glavi dodajo konje in mislijo, da imajo potem bolj "?porten" avto.

Objavljena slika

Tale biser je pa na slu?benem parkiri??u. Zaj?niki, ?portne nalepke.. Ampak OK, notranjost mi je pa res mimo. ?ivo modro vse po?trihano, polno bling bling dodatkov vklju?no z power fuel nalepko na pokrov?ku za kestl. Objavljena slika

Objavljena slika

Napisano

hehe zraven je pa tvoj ne? :P gas tuning? tsk.. pa ti o nalepkah razpravljas :P

Kot ?lan kluba se spodobi, da jo imam nekje. Doda par konjev. Pa nadomestni deli postanejo potem kar naenkrat cenej?i. :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• https://www.avtomanija.com/2026/09/118503/bmw-jevo-dozivljenjsko-olje-zdrzalo-le-75-000-kilometrov-popravilo-stalo-6000-dolarjev/  
    • Sem mislil, da bom prebral kakšno konkretno pomanjkljivost pa sem bral iskanje dlake v jajcu.    Avto je vreden svojega denarja, seveda pa ni popoln. Tudi pri avtu za 100k se najdejo pomanjkljivosti če jih iščeš.   CX30 novega modela po napovedih ne bo do 2030.
    • Ne vem če sva se prav razumela? Če se tvoj odgovor nanaša na poskakovanje zaradi podvozja, sem mislil tiste zaporedne male rebre, ki so kot bi se vozil po ribežnu za perilo, ki povzročijo močne treslaje, ker se zaradi torzijske preme treslaji prenašajo iz enega kolesa na drugega in vzmetenje nima časa, da bi jih absorbiralo.
    • Primož Roglič brez filtra: hudomušne izjave, ki so postale njegov zaščitni znak SIOL.NET Primož Roglič, ki je prejšnji konec tedna v skupnem seštevku španske Vuelte še šestič stopil na zmagovalni oder, je v svoji karieri nanizal številne velike zmage, poskrbel za dramatične preobrate in doživel...  
    • Jaz sem danes zjutraj tudi oddelal dve uri in pol z utežmi in ostale vaje. Ampak ne navadni bodybuilding , ampak organiziran trening pod budnim očesom športnega kineziologa. Sem hodil po poškodbi meniskusa in sedaj kar nadaljujem.  Trening imam dvakrat na teden.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.