Avto se ugasne
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja res je, uporabniski vmesnik ni ravno briljantina ampak dela ko pogruntas. Se posebej ko v mydrive das svoje destinacije pol pa samo par klikov pa gas. S tem so tud sinhronizirani na vseh tomtom napravah Tomtom se popolnoma seli na mobilno platformo. Zdaj so pa se terno zadeli, BMW je sel dol z garmina in na novih modelih z integrirano navigacijo je tomtom Jaz tudi placam narocnino. Ampak vem zakaj.
-
Sam sicer Googla ne bi tako dajal v nič, se pa vsekakor strinjam, da je TomTom občutno boljši pri prometnih informacijah in radarjih. Že vrsto let plačujem naročnino zanj, ga redno uporabljam in primerjam in vsekakor priporočam TomTom. Vendar - glede hitrosti dela, iskanj in dodatnih informacij je Google veliko boljši. Če bi kdo rad preizkusil in noče plačati naročnine, naj poskusi vsaj AmiGO. To je brezplačna TomTomova zadeva, v osnovi namenjena predvsem za radarje, ampak ima tudi prometne informacije in osnovno navigacijo. TomTom bi sicer lahko nekaj stvari izboljšal. V zadnjih letih se ni veliko spremenilo. Že dve leti je, kar sem napisal tole objavo na blogu: https://www.kacnje.eu/2023/10/tomtom-go-navigation-the-most-annoying-things.html
-
Oboje! Vemo pa da je v Alexworldu verjetno drugace :). Glede privatnika - ce komu ni vsec moja ponudba / cena se obrneva oba ne samo on :). Moram pa recti, da v 15 letih niti enkrat nisem imel problemov s tem, sem v specificni panogi ampak nikoli cenkanja, vedno plačila v roku. Kdor spoštuje kot uporabnik je tudi dober privatnik - in obratno. Kdor ne spoštuje...je verjetno jezen na celnsvet na večih področjih
-
Govoriš kot privatnik ali uporabnik? Oziroma, ali ste mu pritrdili sami privatniki? 😉
-
Jaz bom samo tole rekel: veliko sam presravfam, tudi tezka dela... Kdor ne ceni dela mehanikov (in podobnih storitev) naj hodi peš... Oziroma naj ga v njegovi sluzbi placajo samo toliko da pokrijejo koliko jih ta zaposleni košta...pa naj okusi na svoji koži. Nic ni narobe prej vprasati koliko bo prislo, koliko je material, koliko je delo ..nic ni to narobe, samo spostovanje do opravljenih storitev in njenih garancij pa je le treba malo meti...investicija v orodje, lifte, prostore, solanja, ljudi, da sploh lahko si reces servis je enormna in se ne placa samo s ceno olja...tudi naša plača je plačilo naših storitev.... Zdaj pa kokice
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.