Skoči na vsebino

Ice praznuje!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?estitke V6 Gorenjc! :danzoman::bravo: :mi pijemoo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
:pepsi:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Vse naj, naj... :mi pijemoo:

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
:rozico:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
  je ice napisal:

hvala vsem!!!!!!!!!!!!!

naslednji mesc pa res pridem na srecanje pa dam za :mi pijemoo:

vse naj naj..

www.trziskisladoled.si

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• In kaj še ta članek razkriva? Da smo vozniki Mazd kultivirani in umirjeni vozniki. 😜
    • Ni samo v glasbi ta problem. Pred leti, ko smo še ročno sestavljali spletne strani, smo poznali kodo, jo gradili iz nule navzgor. Zdaj pa bo že "nečak od frenda" naredil v Wordpressu (pobral najbolj všečno predlogo, malo priredil barve ...) za eno pijačo.
    • Tudi 500 konjev ne nadomesti enega osla.
    • 10/2022, 18.000km. Do subvencije 3000 si po novem razpisu upravičen, pogoji se niso spremenili, torej prva registracija 1.11.2021. Če gledaš samo ceno, potem boš z 11/2021 nekje na 14-14.5 v Nemčiji. Pa obvezno mora imeti Advantage paket, ker sicer nimaš matričnih luči in električnega sedeža in še kar nekaj zadev. Bo pa to enofazno polnjenje in samo garancija na baterijo, če je bil ustrezno servisiran. Bo pa po mojem mnenju ta razpis precej hitro pošel, tako da če ga želiš izkoristiti, pohiti z nabavo.
    • Daj @mtl malo napiši kateri letnik si vzel, koliko km in koliko te je avto prišel, ker sem jih tudi sam gledal. Moram sedaj preveriti če se je z novim razpisom spremenilo kaj leto izdelave za subvencijo. Lahko pišeš tu PM če ne želiš cene objavljati
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.