Boss Napisano 17. avgust, 2012 Prijavi Napisano 17. avgust, 2012 Za kolo bi po moje bila ?e najbolj primerna Mazda 5, ker ima najvi?ji prtlja?nik :ne vem: Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. avgust, 2012 Prijavi Napisano 17. avgust, 2012 V tastaro ?estko sta ?la not ob polovi?no podrti klopi (v avtu je bil ?e na? mal?ek v otro?kem sede?u na tretjinskem delu klopi) dva bicilka, en taogromen kufer, otro?ka posteljica, otro?ki vozi?ek pa je ?e je ostalo prostora, ne da bi karkoli razen seveda biciklov ?trlelo vi?je od spodnjega roba ?ipe. Pri CX5 me je presenetilo ravno to, da je opevana kot avto z v segmentu najve?jim prtlja?nikom, ampak ko sem stvar primerjal s Hodinim CRV-jem je mazda po prostornini relativno skromna. Da se sede?i zlo?ijo v povsem ravno dno, tako kot pri ?estki, tudi ni ?isto res. Za bicikel z odmontiranim sprednjim kolesom je vpra?anje, ?e bi se iz?lo po dol?ini. Kako gre tvoj bicikel v CX7 (ki ne blesti po velikem prtlja?niku) je najbolje probat ker so tudi bicikli razli?ni. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 17. avgust, 2012 Prijavi Napisano 17. avgust, 2012 Ko sem glih tu - mo?no se zanimam za nakup CX-7 (trenutno na m6, ampak rabim ve? placa) - pogoj je, da spravim svoj 28-colski treking bicikel dost komot not (ok, lahko snamem prednje kolo, zadnjega pa ne bi). A lahko kaj komentirate, a je v sedmici dovolj placa za bajk na tak na?in transportirat - ?e raje pa 2 bajka? Kak?na fotka bi bila dobrodo?la. Ali pa, ?e se da komu zmerit vi?ino, ?irino, globino prtlja?nega prostora ob podrtih zadnjih sede?ih v celoti ali delno. Hvala! CX7 ima po globini manj?i prtlja?nik kot M6, sigurno, ima pa malo vi?jega. Prav tako po ?irini motijo koloteki, tako da moje osebna izku?nja pravi da ima M6 veliko ve?ji - ?ir?i in globji prtlja?nik. na CX7 sem investiral kljuko in prtlja?nik za na kljuko - od takrat ne kupujem ve? stre?nih prtlja?nikov Tudi tovarni?ki litri govorijo mo?no v prid 6ki. V sedmici bi ti sigurno podiral zice.http://www.netcarshow.com/mazda/2010-cx-7/08.htm lepo se vidi kako je 'ozka' + jebeni visoki prag Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda6ska Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 Noro, zgleda, da bom res moral probat. Jeba je edino, da avto gre iz prodaje, tudi testnih ni mogo?e dobiti, kar pomeni, da lahko edino z biciklom grem okoli na kak ogled rabljenega ... :-/ Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.