Ja @NevLado hvala, ... v življenju sem zamenjal že kar nekaj avtov. Če se omejim na Mazdo - zame zelo posrečena modela sta Mazda 3 G120 (165) ali G122 (150) in Mazda 6 G192 ali G194. Mazdo 2.2 dizel sem kupil prvič in zadnjič leta 2020. Preveč velika verjetnost, da gre kaj narobe.
A poznas? Verjetno najvecji meet v Italiji. V bistvu so ga morali omejiti na 120 mest. Prijav je bilo veliko vec. Letos je bil 8.6 nisem mogel iti ker sem bil na furi. (Pa se mulc ma fiata....)
APL Andar per Langhe | Alba
WWW.FACEBOOK.COM
APL Andar per Langhe, Alba. Gefällt 550 Mal · 6 Personen sprechen darüber · 31 waren...
Mazda6 je še vedno po mojem mnenju kraljica med limo/karavani za to ceno in luksuz v tem segmentu v tem času.
Kupi dizla D184 (po 2018) ali bencin G165 ročni ali bencin G194 avtomatik (po 2013).
Jaz sem gledal D150 4x4, tip dela AC ture vsak dan in ima porabo 6.8. Menjal je že pol motorja. G194 na AC pri vožnji 150km/h pije med 7.4 in 7.8. Lahko ti dam za probat pa si ustvariš realno mnenje. Vsekakor priporočam nakup dizla od prvega lastnika
@Janez007 povej še ti svojo štorijo.
Potem pa pokliči še na Mazda pooblaščence in boš slišal dodatno mnenje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.