Gustav Napisano 16. september, 2010 Prijavi Napisano 16. september, 2010 Verjetno vas je tukaj ?e precej zidalo, pa me zanima, a obstaja kak?na elektri?na freza, s katero bi po?agal oz izdolbel v zidovih kanale za kable. ?temanje se mi zdi nekako preve? destruktivno ..... Pa sem zadnji? sli?al, da se menda dobijo nekak?ni ro?ni cirkularji, ki naredijo cca 5 mm ?lic, kamor spravi?p kabel... Thnx Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 16. september, 2010 Prijavi Napisano 16. september, 2010 Verjetno vas je tukaj ?e precej zidalo, pa me zanima, a obstaja kak?na elektri?na freza, s katero bi po?agal oz izdolbel v zidovih kanale za kable. ?temanje se mi zdi nekako preve? destruktivno ..... Pa sem zadnji? sli?al, da se menda dobijo nekak?ni ro?ni cirkularji, ki naredijo cca 5 mm ?lic, kamor spravi?p kabel... Thnx ka pa ma? - cegu? al sploh ne bi cez omete hodil? drugac pa ja rocni cirkularcek s ?ajbo za beton, samo glej da ima lovilec prahu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 16. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2010 ka pa ma? - cegu? al sploh ne bi cez omete hodil? drugac pa ja rocni cirkularcek s ?ajbo za beton, samo glej da ima lovilec prahu.... Cegu - zaenkrat se brez ometa, en konc je pa siporeksa. Gasmaska je pa obvezn zraven itak.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
madmax Napisano 16. september, 2010 Prijavi Napisano 16. september, 2010 jst sm se enkrat neki igral z fleksarco pa ti povem da se to tako kadi da je nemogo?e rezati cegel ve? kot minuto naenkrat....gre pa zeelo hitro napram ?temanju in je tudi lep?e za vidt, je pa kot sem rekel zelo veeelik minus to da potem ?e dva dni pluva? rde? prah bi pa to bi eventuelno ?e ?lo ?e bi imel zraven ?e kak u?inkovit sistem za sesanje prahu...nisem pa ?e tak?ne fleksarce nikjer videl (mogo?e ker jo roko na srce niti nisem iskal) :ne vem: veliko sre?e pri iskanju! Gasmaska je pa obvezn zraven itak.... aja, pa pozabu sm oment da ni najve?ji problem vdihavanje prahu...ampak to da enostavno ni? ne vidi?, kaj in kako re?e?....tako da ti gasmaska bolj malo pomaga....na?alost. Citiraj
jstdoma Napisano 16. september, 2010 Prijavi Napisano 16. september, 2010 Glede ?temanja - ?e no?e? na roke lohk z ma?ino. Vzame? pa takole "dleto" "?lebilno dleto" Citiraj
mazdaman Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 jaz sem nekaj delal z tem HILTI seveda z sesalcem poleg ampak bi rekel, da je malo preslab za cigel (mo?no da sem imel preslabo elektriko).V siporeks pa gre brez problema, zaradi sesalca se tudi kadi bolj malo. Amoak ve?ino kablov in in?talcij (kanalizacija, voda centralna, zrak) sem pa vseeno za?temal na roko. pri kablih ni problem ker ponavadi sploh ne rabi? velikega utora in gre? v ciglu lahko samo po enem kanalu, doze je vseeno fajn da jih zvrta?, mora? pa vseeno malo ?e ?temat okoli, da jo dobi? noter zaradi nastavkov za sestavo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Verjetno vas je tukaj ?e precej zidalo, pa me zanima, a obstaja kak?na elektri?na freza, s katero bi po?agal oz izdolbel v zidovih kanale za kable. ?temanje se mi zdi nekako preve? destruktivno ..... Pa sem zadnji? sli?al, da se menda dobijo nekak?ni ro?ni cirkularji, ki naredijo cca 5 mm ?lic, kamor spravi?p kabel... Thnx namesto izraza "?temanje" lohk uporabi? "elektri?ne in?talacije" Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gustav Napisano 20. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2010 namesto izraza "?temanje" lohk uporabi? "elektri?ne in?talacije" hja z elektri?nim in?talacijam ?e ne pove?, da je treba ?temati. Pravilneje bi bilo kaj jaz vem. ?temanje, kurc je dolbljenje zidov za polaganje kabov bolj posre?eno? jaz sem nekaj delal z tem HILTI seveda z sesalcem poleg ampak bi rekel, da je malo preslab za cigel (mo?no da sem imel preslabo elektriko).V siporeks pa gre brez problema, zaradi sesalca se tudi kadi bolj malo. Amoak ve?ino kablov in in?talcij (kanalizacija, voda centralna, zrak) sem pa vseeno za?temal na roko. pri kablih ni problem ker ponavadi sploh ne rabi? velikega utora in gre? v ciglu lahko samo po enem kanalu, doze je vseeno fajn da jih zvrta?, mora? pa vseeno malo ?e ?temat okoli, da jo dobi? noter zaradi nastavkov za sestavo. no videti je super. Upam, da ne ko?ta jurja, glede na firmo je pa res bedarija, najprej zidamo, potem pa za elektriko pol bajte podre? in pogipsa? Thnx Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
mazdaman Napisano 20. september, 2010 Prijavi Napisano 20. september, 2010 Ja lahko bi pa tam ko bodo in?talacije zidal z tanj?imi cigli pa nebi rabil ?temat Samo pol bi te zidar verjetno Tudi ko je ometano se lahko zgodi da mora? ?e kaj ?temat Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 20. september, 2010 Prijavi Napisano 20. september, 2010 hja z elektri?nim in?talacijam ?e ne pove?, da je treba ?temati. Eh, js sm prebral "fraza" namest "freza" pardon Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gustav Napisano 20. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2010 Ja lahko bi pa tam ko bodo in?talacije zidal z tanj?imi cigli pa nebi rabil ?temat Samo pol bi te zidar verjetno Tudi ko je ometano se lahko zgodi da mora? ?e kaj ?temat Itak. Sem pa videl zanimivo idejo, sosed je kopalnico znotraj oblo?il z 2 cm siporeksom in pustil prostor za vodovodne cevi. Domiselno ali neumno. Kakor vzame?. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 20. september, 2010 Prijavi Napisano 20. september, 2010 Aja, kaj ti sploh misli? 'vle?t'? ?trom, zvok...? Offtopic, ampak a ne bi blo ?e ?as da izumimo wireless 220V (kako bi te pa to pol stresl? ) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 20. september, 2010 Prijavi Napisano 20. september, 2010 Sej je Tesla ?e pogruntal neko podobno zadevo Sem pa ?e nekaj ?asa nazaj bral, naj bi naredili brez?i?no polnjenje prenosnih ra?unalnikov Citiraj
Deeyan Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Sej je Tesla ?e pogruntal neko podobno zadevo To?no tak, smo se ?e u sql u?il o teslovem transormatorju, zadeva je sicer delovala, ampak bi ble ogromne izgube elektrike. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Itak. Sem pa videl zanimivo idejo, sosed je kopalnico znotraj oblo?il z 2 cm siporeksom in pustil prostor za vodovodne cevi. Domiselno ali neumno. Kakor vzame?. V nem?iji in avstriji v kopalnicah ponavadi ni? ne ?temajo ampak naredijo na zid in ga potem oble?ejo z cigli ali gipsom (seveda pol morajo biti podometni elementi za gips). Kako pa z kabli delajo v "evropi" pa ne vem. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gustav Napisano 21. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. september, 2010 Aja, kaj ti sploh misli? 'vle?t'? ?trom, zvok...? Offtopic, ampak a ne bi blo ?e ?as da izumimo wireless 220V (kako bi te pa to pol stresl? ) ?trom in zvok. Oboje. Ampak ?e nisem ?ist tam, bo ?e mal trajalo. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.