mazdaman Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Pozna kdo koga ki bi bil zmo?en natisniti 200-300 kos koledarjev v formatu B1 (707×1000) to je en sam list -plakat Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iceman22 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 mi ponavadi tiskamo vse kr imamo za firmo in privat pri www.grafikaplus.si ..dobro naredi,pa ugodno...mislim da cela ma zdej neki popust...za prednarocila... Citiraj www.trziskisladoled.si
jstdoma Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Teh firm oz. privatnikov je dost ki to delajo. Sam do velikosti A3 oz. B3 je printanje (digitalni tisk) in je poceni kar je pa ve?je pa mislm da je sitotisk in se cenovno spla?a za ve? kosov (1000). ?e ni ?ist tko nej me kdo poprav. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Jaz vsako leto oblikujem motoristi?ni koledar, za nas poljanske motoriste. Vedno ima 13 listov + hrbti??e in ?e 2x nam jih je potiskal kolega iz ?irov. Delamo pa po cca 350-500 kosov. Cena ugodna rok tak kot se zmeni?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Jaz vsako leto oblikujem motoristi?ni koledar, za nas poljanske motoriste. Vedno ima 13 listov + hrbti??e in ?e 2x nam jih je potiskal kolega iz ?irov. Delamo pa po cca 350-500 kosov.Cena ugodna rok tak kot se zmeni?. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 29. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2010 to je vse premali format rabim B1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 to je vse premali format rabim B1 Ga pokli?em, in ti sporo?im. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.