Winterwagen
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dva berača sedita v Ljubljani na železniški postaji in beračita. Pred enim je napis: - "SEM REVEN SLOVENEC, PROSIM ZA POMOČ." Pred drugim je napis: - "JA SAM SIROMAŠAN HRVAT, MOLIM ZA POMOĆ." Ljudje so metali samo v klobuk revnega slovenca, hrvatu ni nihče ničesar vrgel. Še več, enkrat pride mimo neka gospa in se začne dreti na hrvata: - "Kaj pa si mislite! Ničesar ne boste dobili od nas. Pojdite v Zagreb in tam beračite." Nato vzame bankovec za 20 evrov in ga da slovencu ter govori hrvatu: - "Tako, da boste vedeli. Samo zato, da vam dokažem, kakšno teslo ste ker beračite tu sem dala slovencu toliko denarja." Ko je gospa odšla dalje, se hrvat obrne k slovencu in pravi: - "Jesi li čuo, bolan, Haso, ona če nas da uči marketing..."
-
Prijavi se Janez na svetovno prvenstvo v rokoborbi in pri žrebu za prvi krog potegne najhujšega možnega nasprotnika, turka, ki lomi hrbtenice... Trener ga opozori in mu da navodila, kako naj se bori in na kaj mora biti pazljiv, da ga turek ne bi zagrabil in zlomil hrbtenice. In tako se začne borba, lovita se, mlatita se, in se zgodi - turek ujame Janeza, ga vrže preko hrbta in mu začne lomiti hrbtenico. Sliši se hreščanje, trener si od groze pokrije oči, ko se naenkrat sliši krik: - "Jaaaaaaauuuuuuuuuuaaauuuaaaaa!" Kmalu vse utihne, trener umakne roke spred oči in ... ... ... Janez stoji na turku, razbil ga je ko staro kanto... Trener takoj plane k Janezu: - "Kaj se je zgodilo?" - "Mah, nič, turek me je zgrabil in mi začel lomiti hrbtenico, sem že mislil, da je konec, pogledam in vidim - jajca. In zagrizem z vso močjo." - "In?" - "Pa, ti nimaš pojma, kakšno moč dobi človek, ko zagrize v svoja jajca..."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.