Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Blizu NG ima? v Ren?ah BOSH servis... menda kar dobro pa poceni porihtajo te?ave s injektorji! Razen ?e Mazda nima Boshevih injektorjev...

poznam Ar?ona. Mazda ima Denso injektoje, samo kar vem da rihta tud te. Bolj me zanima ?e ima kdo tester da lahko pogleda"globlje" kot navaden tester, tam je lepo videt kateri je zani? ?e je..

Napisano

poznam Ar?ona. Mazda ima Denso injektoje, samo kar vem da rihta tud te. Bolj me zanima ?e ima kdo tester da lahko pogleda"globlje" kot navaden tester, tam je lepo videt kateri je zani? ?e je..

Vinder ma konkreten tester ;) pogleda, ti vbrizg, predvbrizg.....

• 3 leta kasneje...
Napisano

Dpicul, vem da je minilo ve? kot 3 leta, ampak me zanima kaj je blo narobe? Ker jez sem vsa 4 injektorja dal na remont v Beogradu in spet nekaj klepeta kot injektor.

:policaj: error driver 6 604015435943476473710351.jpg

Napisano

Dpicul, vem da je minilo ve? kot 3 leta, ampak me zanima kaj je blo narobe? Ker jez sem vsa 4 injektorja dal na remont v Beogradu in spet nekaj klepeta kot injektor.

Jaz sem vse ?tiri kupil v Nem?iji, obnovljene, in od takrat je mir. tudi poraba mi je padla. Nemci pa? naredijo z "doj? precizjon". :prstgor:

Napisano

Odlicno! Zanima me ce si to najdu pri prodajalcu keteri popravlja te injektorje v Nemciji, ali je to privatna oseba? Kolk denarja so ble vse skupaj?

??????? ?? SM-J510FN ?? ????? ????????

:policaj: error driver 6 604015435943476473710351.jpg

Napisano

Odlicno! Zanima me ce si to najdu pri prodajalcu keteri popravlja te injektorje v Nemciji, ali je to privatna oseba? Kolk denarja so ble vse skupaj?

Ko pridem domov bom preveril pa ti javim

Napisano

Evo, tukaj sem jih vzel. Po?lje ti obnovljene, ti mu  da? garancijo 50? za vsakega, ko po?lje? tvoje stare nazaj ti garancijo vrne na pay pal ra?un.

http://www.ebay.de/itm/Injektor-Einspritzduse-Injector-Mazda-6-MPV-2-0-DI-89kW-100kW-13H50A-5031-/111086441031?hash=item19dd449247

Napisano

Lep pozdrav, ali kdo ve oznako ma moje injektore 2.0 dizel 140 KM letnik 2008 ali so isti injektorji? Lp

www.trziskisladoled.si

Napisano

Lep pozdrav, ali kdo ve oznako ma moje injektore 2.0 dizel 140 KM letnik 2008 ali so isti injektorji? Lp

Ne,poglej na tej isti strani gor in bo? na?el tudi za tvojo m6.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mož, ki naj bi sedel na steklenico in razbil Jugoslavijo | 24ur.com WWW.24UR.COM Bil je 1. maj 1985 in življenje od "Vardarja do Triglava" se je močno upočasnilo. Za praznik dela so družine odhajale na budnice oziroma "uranke" v naravo, počitniške hiše ali sindikalne namestitve ob morju...  
    • Saj to je to,kar sem mislil povedati že prej pri Parkside nadrezkarjih...kr en "na pol stroj"... Kupiš npr. Parkside švasaparat,pa rabiš tako šobo,onaki drat,in ne vem kaj še vse (k na varjenje se ne spoznam kaj dosti)...pa nekaj imaš,a v bistvu nimaš. Ajd,jaz sem dobil pri tisti pištolci za popzakovice zraven ene rezervne čeljusti...zame bo dost,kolikor bom jaz rabil...a kaki drugi stroji.... Kar me še zanima od Parkside-a...prebijač za pločevino...zraven dobiš rezervni pin...a matrico pa ne...in če se poškoduje matrica,je stroj za v kanto🤨. Je bil na youtube tak "hajp",ko je Parkside dal ven tisti ozki tračni brusilnik...kot "tračna pila"...v bistvu kot kopija Makite 9032 (sem jo predstavil)....ti zariba sprednji kolešček,...je znano,da radi grejo rakom žvižgat....pol se pa znajdi... Pri Makiti,Boschu,Metabu,Hikokiju,AMB (bivši Kress),Feinu in ostalih bolj profi strojih dobiš vse,pri ostalih,kjer so lastniki čajnizi (Flex,Kress,Milwaukee,Rioby,Ridgid itd.) pa je že fejst vprašanje...pri Parkside in ostalih pa itak lahko samo še v kanto.
    • Hm, če ne moreš kopirati je to le na pol stroj. Nikakor pa ne kvaliteten. 
    • Ne smeš dat šalabajzerjem delat... sam še nikoli nisem imel mehurčkaste folije in v večini sploh pozabiš, da jo imaš.
    • Tudi jaz imam😁...model NR-808E,je že naredil svoje....zajebava elektronika,ker se je odlepil magnet na gredi rotorja za detekcijo obratov. Sem že z vsem mogočim poizkušal zalepiti,pa se slej ko prej spet odlepi...najbrž od vibracij oz. necentričnosti....pa se mi ne da več zajebavati z na pol "mrtvim" strojem...mogoče se vseeno kdaj spravim zraven zadevo rešiti...   Sicer pa-za interesente to še zmeraj obstaja...pod znamko Perless so že od nekdaj (še v jugi) nastopali kot profesionalna znamka v tujini...zelo priznani npr. med privatniki v Avstriji in nordijskih državah...tudi Rusiji ipd...   Power tools - PERLES Power Tools WWW.PERLES.COM   PERLES Routers- Great Priced products | sautershop WWW.SAUTERSHOP.COM Oberfräsen von Perles bieten ein hervorragendes Preis-Leistungsverhältnis und eignen sich bestens für professionelle...   Nekdaj so izdelovali tudi določene stroje (štemarice) za Kress...sedaj pa sumim,da med drugim izdelujejo ravno nadrezkarje za priznano znamko Trend...še migajo...kvaliteta zna biti TOP...cene pa niso več kot za časa Iskre. Sem pa zasledil,da nadrezkarji niso čisto centrični,torej ker je drsna plošča fiksna,oz. jo ne moreš z centrirnim stožcem centrirati,odpade kopiranje,oz. je stroj za kopiranje neprimeren.   Evo-tukaj:    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.