Skoči na vsebino

Dostava olja - Dragar (OMV)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni Mazda?i!

Bom kar tlele napisal, da se veste izogniti, temu dostavlja?u Kurilca! Vozi na relacijah (morda tudi ?ir?e); Kamnik, Komenda, Vodice, Dom?ale, ...

Se pravi zmanjkalo mi je Kurilca, pa se zmenim, za sredo (15.12) in sem imel tole mojo cesto v nekolko slab?em stanju (problemati?en je samo en klan?ek, kjer zna bit kar rahlo pomrznjeno), no in - itak zamudi ve? kot uro od dogovorjenga termina.

Potem se kon?no pripeljeta dva ?mrkavca (dokler je vozu fotr, je blo precej bolje), pa poskusta, totalka brez zaleta (v breg seveda), je mislu da bo u pomrznjen sneg ?tartal iz mesta, kar jasno ni zneslo, no dobro pravi da ne gre in da naj do jutri ?imbolj cesto po?timam, pa da ju3 razturimo zadevo in dolimo 2500 litrov.

Drugi dan, jaz seveda organiziram temeljnito posipanje tele cestice, grem v kmetijsko zadrugo po vre?e soli za posipanje, posujem k zme?an, ?e mal s krampom poledeni sneg razkopljem, skratka naredim kar smo se dogovorili in prakti?no ?e ve?, kar cesta je bila res milina glede na prej?nji dan. :danzoman:

?el sem tega dne ?e urco prej iz slu?be, da sem ?im ve? dnevne svetlobe ?e ulovil. No pa kli?em tega Dragarja kdaj danes dostavi, nakar mi lepo flegmati?no odgovori: "dons ne bo znesl, mamo ?e tok fur za nardit, se sli?mo!" :angry2:

Jz samo gledam, sem mu ponovil kaj smo se v?eri zmenil in kaj sem sam uspel postoriti v zvezi z na?mu dogovorom, on pa ni niti tolk, da bi dostavu zadevo (aja bazo ima v sosednji vasi, max. 3 km stran).

Potem pa sem mu povedal, da mi ni do zajebancije, da ne rabi vozit naslednji dan (petek), niti naslednjo jesen niti kadarkoli ve?, da odpovedujem naro?ilo, ker so total neresni. <_<

Nasre?o sem ?e v ?tartu sumil neko ?trikanje z njihove strani in isto?asno naro?il ?e pri Petrolu (080 22 66), se dogovoril za petek popoldne (to je bilo v ?etrtek), obenem pa sem se zmenil, da?e mi tale Dragar v ?ertrek dostavi, da jih obvestim takoj ko bom imel dostavljeno, da stornirajo naro?ilo! :harhar:

Potem pa v petek - Petrolovc (prevoznik je iz Komende, tak fajn dec, prjazn itd.), za ?alo zmogel tale klanec, brez te?av.

Od takrat naprej - Dragar dostava, NIKOLI VE?! :vesel:

Sicer pa me pri njih moti ?e odnos, ko ga pokli?e?: "Ja povej, kva rab??" (pa nism ti jz neka ovca, da jo kli?e? s pi??alko, jebote pastir brezveznja?ki)!!! :hudicek:

Tok o tem, sem reku, da moram prov povedat folku, kak?ne manire so tle doma in da se nekega dogovora ?AL ne spo?tuje, meni je ?la pa zadeva precej za nohte, saj z nekimi mini elektri?nimi radiator?ki, hi?e lih ne more? ogrevat, zunaj pa ?iva Ledenica! :blush:

Pa lepo nedeljsko popoldne ?e naprej!

B.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Odnos res v pizdi - so mislili, da bojo tebe jebal, ker bi morali ?e 1x dostavt. Pa? tako razmi?lja omejenec, k misli, da te bo zajebal a se ne zaveda, da na dolgi rok pljuva v svojo skledo. Teb ?e ne bo ve? vozil pa ?e marsikomu, ki bo to prebral tudi ne.

34910_1.png

Napisano

Lepo da se strinjate, jaz tudi mislim, da ?e vedno velja geslo; KUPEC JE KRALJ! :P

P.S. - kdor pa se boji zasne?ene ceste, pa bolje da na cesto niti ne krene, kaj ?ele da fura cisterno povhno goriva, matrvola! :hudicek::whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pravilno, ker odnos do strank je tisto bistvo.....(tako kot Mazda izgublja zaradi ?alabajzarskega odnosa na poobla??enih servisih!!)

Se nebi mogla bolj strinjat.

Avtorju pa,..2500l pokur? na sezono? Pa na 20 stopinj ma? samo? Men se to zdi fuuul velik.

Druga? pa,..verjetno ti odgovor ne bo najbolj v?e?, ampak dobr izolirana streha, dobra okna in pa ?e v ?tartu izolirani zidovi ti pr?parajo najve?,..ampak na dolgi rok.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Mi s toplotno ?rpalko damo 750-800e - ogrevanje in vsa elektrika za celo bajto...

najve? pri tem pa ima veze IZOLACIJA

Vidm da sm zgre?ila temo o prihrankih,.oops,.. :blush:

A lahko kdo od moderatorjev prestav post v pravo temo? Hvala :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Mi s toplotno ?rpalko damo 750-800e - ogrevanje in vsa elektrika za celo bajto...

najve? pri tem pa ima veze IZOLACIJA

Kaj pa ma? za eno toplotno, zrak-zrak,zrak voda..(firma). Jaz se grejem na UNP, pa morm tole zamenat.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Upam, da res ni taka logika, ker da zaradi prehitrega voznika zabremzaš ostale je pa res recept za izzvat nesrečo. Možnost za nesrečo se poveča , če se razlika v hitrosti med posameznimi vozili poveča. To je osnova, ki jo bo vsak prometni strokovnjak potrdil.
    • Ne vem kje si sicer prebral, da sem govoril o atentatu. Slovenski predsednik je pač prvi človek v državi po hirarhiji, tako da pač ni glih za odmahnit z roko, če se mu kaj zgodi. Tudi, če bi se Stevotu al pa gologlavemu, ravno tako ni za odmahnit z roko, razlika pa bi bila, da bi obadva omenjena ob hipotetični njuni udeležbi v nesreči na ves glas tulila, da pa je res šlo za atentat. Člani SDS tipa Grims so tulili o atentatu na stopnicah, ker je nekdo kihnil v bližini.   In kaj bi dosegli? Ne gre za likvidacijo, ampak za deskriditacijo predvsem zaradi njene dolgoletne prijateljice, ki je po narodnosti Rusinja. Se pravi zgodbo lahko privlečeš na plano le ob kakšnem takšnem dogodku in ni važno ali se je poškodovala ali ne. Važno, da se dogodek zgodi, potem bi pa secirali nesrečo kot jo secirajo danes po vseh pro-SDS medijih. Enako so počeli za časa, ko je bil predsednik Danilo Türk, kjer so mu desni naštimali tist zlepljenko in ga s tem poskušali deskriditirat. Predsednik je navadno iz nasprotne strani desne koalicije in edini, ki se jim je upognil in nastavil ritko, da so ga pustili na miru je bil Borut Pahor. Zato je Pahor ves čas držal strašno servilen odnos do Janše in si s tem zagotovil mir na eni strani in jezo levega pola na drugi strani. Je že vedel zakaj je bilo bolje tako, NMP pa tega pač ne ve.   Zakaj niso šli s helikopterjem? Mogoče zaradi tega, kjer je bil spet cel halo zakaj se je poslužila helikopterja in da je ta res bolj namenjen češkim planincem v natikačih na triglavu.   Pirc Musar o poletu s helikopterjem: "Stati v kolonah za predsednika varnostno ni sprejemljivo" WWW.RTVSLO.SI Predsednica republike Nataša Pirc Musar je pojasnila, zakaj se je nedavno na proslavo v Prekmurje iz Portoroža pripeljala s...   Da zaključim, ne gre za atentat, gre pa za deskriditacijo.  Z atentom narediš mučenika z deskriditacijo pa politično "truplo".
    • A tisti, ki imajo dizel, merijo koliko onesnazuje? 🥴 Pri tem pa tale Prešernova "pesmica" res ne velja ... In zakaj se primerja sodobne dizle s klasicnimi bencinarji? Naj se primerja klasicne dizle s klasicnimi bencinarji ali pa sodobne dizle s sodobnimi bencinarji  ... 
    • Kar se tiče 78kwh verzije, pride posodobljena, tudi s homuro plus opremo, ki jo imajo v Nemčiji že na uradnem ceniku in mi je najbolj zanimiva: Mazda 6e: New battery delivers up to 560 kilometers of range VISION-MOBILITY.DE For the 2027 model year, the electric sedan will have 78 kWh battery capacity and up to 200 kW charging power. The suspension, driver-assistance systems and navigation will also be revised.  
    • Po seksu vedno prižgem cigareto. Tako sem sčasoma tudi nehal kaditi.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.