Poraba goriva mazda6 disel (120)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
@skritikrt torej za res hobby domačo rabo, ta parkside zadošča in se take akcije v Lidl-u potem splača izkoristiti, ko se bom odločal da si kupim en baterijski vrtalnik/vijačnik, da ne bo potrebno nekaj 10 šrafov na leto na vrtu na roke "šraufati"....ker ne bi dajal za orodje celo premoženje, ker ga res ne rabim (sedaj si izposojam od kolega 10+let staro makito, ki je za moje potrebe več kot zadosti).... -
Od sportman333 · Napisano
revež očitno poleg tega da ne zna slovensko, verjetno tudi plavati v 0,5m vodi ne zna -
Ja...in za to boš krivil Janšo,ne pa Goloba...pameten si ti-vidim. Če pa ni vode!!!
-
Bolj težko boš z vbodno žagico-žal🙁 Sem izbrskal slike iz leta 2016,ko smo mi "pospravili" dve cisterne-eno plastično in drugo kovinsko (nikoli priklopljeno). Brez veze nakladati,ker slike povedo več kot 1000 besed....je pa bilo lažje,ker kovinska ni bila nikoli v stiku z oljem... Lahko pa vseeno omenim,da takšnega prebijača za pločevino še nisem videl-res "mrcina od stroja"...takšnega ropota pri delu z njim pa tudi ne😬 Je bilo v stari plastični cisterni še cca.770l olja,so prefiltrirali,in stočili sosedom,ki so odkupili za mali cvenk...le tisto gosto usedlino so odpeljali na deponijo.... Mislim,da je računal okoli 300€...je vzel železo v račun,in je bilo za to malce ceneje....ma,samo vozi sinko,samo,da se rešimo tega. Moram pohvaliti-vse popucali in pospravili-TOP👍 Dost nakladanja.
-
Saet sem grešil😄...že četrti baterijski sistem...Metabo CAS,Bosch AmpShare,Makita 7,2V in tokrat Parkside X20V Team. Upam,da me fani Parkside-a sprejmejo v "klub"😂. Je padla odločitev zaradi stroja za kovičenje slepih zakovic. Obstaja Parkside verzija že več kot eno leto...pomeni,da če so bile,so otroške bolezni odpravljene,in tudi cena je kljub že tako lepi ceni še dodatno padla. Nekdaj je bil 65€,ravnokar npr. v nemciji 50€,v četrtek pri nas pa 40€😲. Stroj je na youtube-u tudi dobro testiran,in je "on par" z priznanimi proizvajalci. Je celo brezkrtačni,in zmore kovice do 5mm. Celo kovček so izboljšali-v tej zadnji verziji ima kovček že prave "pante" oz. tečaje...sicer plastične,a že z kovinsko osjo🧐👍. Kdor ve,koliko takšni stroji pri priznanih proizvajalcih stanejo,mu bo jasno,za kaj sem se odločil za ta stroj...običajno so takšni baterijski od 600€ naprej...brez baterij in polnilca seveda. Naslednji dan jih v tistem Lidlu,kjer sem ga jaz kupil (Zaloška)...ni bilo več...normalno,da so razgrebli🙄... V štepanjskem Lidlu sem našel še zadnji komad najšvohnejšega 2,4A polnilca...lih fajn,k lidlovi itak ne hladijo baterije z ventilatorjem...če ga imajo,ga imajo le za hlajenje polnilca,torej-močen polnilec👎,ker visoka amperaža škodi bateriji zaradi segrevanja baterije. Kupil še novejšo 4Ah baterijo z 21700 celicami...da vidim,kaj bo Parkside še ponudil zame zanimivega...npr.prebijač za pločevino bi vzel takoj🤔...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.