Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Gužve v naši državici ni nikoli, ker to NI naša beseda in če Slovenci ne bomo pravilno uporabljali lastnega jezika, potem ne vem kdo ga bo?
-
Tukaj sem opisal mojo pot v ponedeljek do Portoroža in popoldan nazaj domov … Zdaj nevem… sem imel izgleda srečo, da se nisi ravno ti takrat peljal na tej relaciji in ni bilo gužve
-
Vlaka bi skoraj trčila: na Bledu preprečili tragedijo | 24ur.com WWW.24UR.COM Na železniški postaji Bled Jezero so zaposleni Slovenskih železnic preprečili nevaren dogodek, ki bi lahko ogrozil življenja potnikov. Zaradi vandalizma in namerno poškodovane signalnovarnostne naprave bi... Vse tele ''legende'' bi dal delat na progo s krampom v največjo vročino poleti ali pa nekam Laze, Zidani Most sredi zime.
-
Ej prjatu, ne vem če si našel pravega za jebat. Jaz nimam dneva bolniške, pa vse dni sem bil na delovnem mestu, da sem lahko servisiral, prestrašene, ki so se skrivali doma in cvilili, da bo konec sveta, če bo samo prst pomolil ven. Ukrepi so se pa izvajali tako na pamet brez premisleka ali analize po nekem času in vse prevečkrat kontraproduktivno. Vsa znanja iz medicine so vrgli v koš v trenutku in razlagali čisto nekaj drugega kot so bila več stoletna spoznanja. Da ne bi kdo kontriral so na začetku zamenjali strokovni vrh NIJZ-ja in gor postavile dobro plačane opice, ki niso dvomile v zastavljeno agendo. Kaj češ lepšega, še dohtarje enormno plačaš s kovid dodatki pa je mir zagotovljen in se lahko v miru dela veselica z ukrepi levo in desno brez logike. To epidemijo so zafurali na polno, ko pa bo enkrat dejansko nekaj resnega bo pa hudič kako ljudi prepričat v to, da zdaj gre pa zares, da zadnjič smo se pa le malo šalili in testirali odziv presranega folka.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.