Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

merica je v litrih

Poznam jaz ljudi (mno?ina), tud liter ga poje (ednina) pa mu n? ni :hohoho:

Hehe, poglej kaj je notri - pol se bo? ?ele zvrnil po tleeh od smeha

:hohoho::hohoho::hohoho:
panoramska.jpg
Napisano
:aaaaa: kondenzator, upor?ka, pa varovalka? NMF, nism vedu, da se od zdej naprej nabira v kondenzator ne samo ?trom ampak tut gorivo :hohoho::hohoho::hohoho:
Napisano

pozabu si na ledico :D it's where magic happens..

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

pozabu si na ledico :D it's where magic happens..

aaaaaa to je to to?no, usmernik itaq, da benz ?iba nazaj u tank, u druo stran je pa neprehodn :D

Napisano
Placebo efekt, je najve?ji motivator kar jih lahko je pri ?loveku. Tako tale naprava tudi ?ude?no deluje :) Kot med drugo svetovno vojno ko so vojakom dajali ?ude?no vodo za mo?, ki ni bila ni? drugega kot voda, ampak hej, delovala pa je :hohoho:

Napisano

Placebo efekt, je najve?ji motivator kar jih lahko je pri ?loveku. Tako tale naprava tudi ?ude?no deluje :) Kot med drugo svetovno vojno ko so vojakom dajali ?ude?no vodo za mo?, ki ni bila ni? drugega kot voda, ampak hej, delovala pa je :hohoho:

Space Jam varianta... jep jep, alpa super duper tablete proti glavobolu aka mentos bonbon?ki :)

panoramska.jpg
Napisano

Space Jam varianta... jep jep, alpa super duper tablete proti glavobolu aka mentos bonbon?ki :)

to je tak, ko so delal eno raziskavo (mislim, da na mythbusters), ko je ?lo za tablete proti slabosti na avtobusu. U bistvu so jim pa dal ene ?ist navadne bonbob?ke, slabo pa nobenmu ni blo, to potrjuje da je vse u glavi :)

Napisano

Ja sej, tole kupjo potem pa za?nejo sami bolj ?parovno vozit in se poraba zmanj?a in potem so pametni kako stvar "res" deluje.

To napravo bi jaz preimanoval v: IQ test oz. Idiot test. Vsak, ki ima to v avtu se mu kot prvo takoj odvzame volilna pravica, potem pa ?e pravica do razmno?evanja.

Napisano

Dokaj aktualen forumski vic:

Vozi se tip s punco v novem BMW-ju, in naenkrat re?e:

• Joooooojj, morem ti nekaj povedat..

* Kaj, povej?!?

• Poro?en sem in imam otroka!

* Kak si me pa zdaj prestra?il, p**** ti materna, jaz sem mislila da BMW ni tvoj!!!

:hohoho:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Jur?ek gre v ?olo v naravi.

Jur?ek : U?iteljica, jaz vedno spim zraven o?ija in mamice.

Uciteljica: Ja vredu Jur?ek bos pa zraven mene spal.

Jur?ek : Sam mam vedno prst v njenmu popku.

U?iteljica: Ja prav, ga bo? lahko imel.

?ez nekaj ?asa...

U?iteljica: Ja Jur?ek , to pa ni ve? popek!

Jur?ek : Sej tut prstek ni ve?! :P:hohoho::hohoho:

Napisano

Zoki gre lovit ribe na prepovedano obmo?je. Rib veliko, skoraj ve? kot vode. V trenutku ima polno mre?o rib, ko pride policija.

Policist: Zoki, ribarjenje je tu prepovedano, zato bo? kazensko odgovarjal!

Zoki: To so moje ribe.

Policist: Kako?

Zoki: Lepo. To so moje ribe, vsako jutro jih prinesem sem, vr?em v vodo, jih pokli?em in se same vrnejo v mre?o...bi radi, da vam poka?em?

Policist: No daj, da vidim.

Zoki vr?e ribe nazaj v vodo, nekaj sekund ti?ine.

Nato re?e policist: Sedaj!

Zoki: Kaj sedaj?

Policist: Pa pokli?i jih...

Zoki: Koga?

Policist: Ja, ribe..

Zoki: Kak?ne ribe?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Objavljena slika

:hohoho::hohoho:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

@Turbo Lumpi

?ak, a to je Danilo T?rk al Mr. Bean? :hohoho:

@Lava

zdej a bom mogu Imprezo ubavit, al pa takle spojler montirat :P

Napisano

Tole ima eden uporabnikov Renault foruma za svoj podpis;

Mom ,I can' t sleep !

Think on somethig boring.

OK; VW Up,VW Polo,VW Golf,VW Passat,... :cheers::hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?e je pa kej brutalnost je pa tole:

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.