Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

merica je v litrih

Poznam jaz ljudi (mno?ina), tud liter ga poje (ednina) pa mu n? ni :hohoho:

Hehe, poglej kaj je notri - pol se bo? ?ele zvrnil po tleeh od smeha

:hohoho::hohoho::hohoho:
panoramska.jpg
Napisano
:aaaaa: kondenzator, upor?ka, pa varovalka? NMF, nism vedu, da se od zdej naprej nabira v kondenzator ne samo ?trom ampak tut gorivo :hohoho::hohoho::hohoho:
Napisano

pozabu si na ledico :D it's where magic happens..

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

pozabu si na ledico :D it's where magic happens..

aaaaaa to je to to?no, usmernik itaq, da benz ?iba nazaj u tank, u druo stran je pa neprehodn :D

Napisano
Placebo efekt, je najve?ji motivator kar jih lahko je pri ?loveku. Tako tale naprava tudi ?ude?no deluje :) Kot med drugo svetovno vojno ko so vojakom dajali ?ude?no vodo za mo?, ki ni bila ni? drugega kot voda, ampak hej, delovala pa je :hohoho:

Napisano

Placebo efekt, je najve?ji motivator kar jih lahko je pri ?loveku. Tako tale naprava tudi ?ude?no deluje :) Kot med drugo svetovno vojno ko so vojakom dajali ?ude?no vodo za mo?, ki ni bila ni? drugega kot voda, ampak hej, delovala pa je :hohoho:

Space Jam varianta... jep jep, alpa super duper tablete proti glavobolu aka mentos bonbon?ki :)

panoramska.jpg
Napisano

Space Jam varianta... jep jep, alpa super duper tablete proti glavobolu aka mentos bonbon?ki :)

to je tak, ko so delal eno raziskavo (mislim, da na mythbusters), ko je ?lo za tablete proti slabosti na avtobusu. U bistvu so jim pa dal ene ?ist navadne bonbob?ke, slabo pa nobenmu ni blo, to potrjuje da je vse u glavi :)

Napisano

Ja sej, tole kupjo potem pa za?nejo sami bolj ?parovno vozit in se poraba zmanj?a in potem so pametni kako stvar "res" deluje.

To napravo bi jaz preimanoval v: IQ test oz. Idiot test. Vsak, ki ima to v avtu se mu kot prvo takoj odvzame volilna pravica, potem pa ?e pravica do razmno?evanja.

Napisano

Dokaj aktualen forumski vic:

Vozi se tip s punco v novem BMW-ju, in naenkrat re?e:

• Joooooojj, morem ti nekaj povedat..

* Kaj, povej?!?

• Poro?en sem in imam otroka!

* Kak si me pa zdaj prestra?il, p**** ti materna, jaz sem mislila da BMW ni tvoj!!!

:hohoho:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Jur?ek gre v ?olo v naravi.

Jur?ek : U?iteljica, jaz vedno spim zraven o?ija in mamice.

Uciteljica: Ja vredu Jur?ek bos pa zraven mene spal.

Jur?ek : Sam mam vedno prst v njenmu popku.

U?iteljica: Ja prav, ga bo? lahko imel.

?ez nekaj ?asa...

U?iteljica: Ja Jur?ek , to pa ni ve? popek!

Jur?ek : Sej tut prstek ni ve?! :P:hohoho::hohoho:

Napisano

Zoki gre lovit ribe na prepovedano obmo?je. Rib veliko, skoraj ve? kot vode. V trenutku ima polno mre?o rib, ko pride policija.

Policist: Zoki, ribarjenje je tu prepovedano, zato bo? kazensko odgovarjal!

Zoki: To so moje ribe.

Policist: Kako?

Zoki: Lepo. To so moje ribe, vsako jutro jih prinesem sem, vr?em v vodo, jih pokli?em in se same vrnejo v mre?o...bi radi, da vam poka?em?

Policist: No daj, da vidim.

Zoki vr?e ribe nazaj v vodo, nekaj sekund ti?ine.

Nato re?e policist: Sedaj!

Zoki: Kaj sedaj?

Policist: Pa pokli?i jih...

Zoki: Koga?

Policist: Ja, ribe..

Zoki: Kak?ne ribe?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Objavljena slika

:hohoho::hohoho:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

@Turbo Lumpi

?ak, a to je Danilo T?rk al Mr. Bean? :hohoho:

@Lava

zdej a bom mogu Imprezo ubavit, al pa takle spojler montirat :P

Napisano

Tole ima eden uporabnikov Renault foruma za svoj podpis;

Mom ,I can' t sleep !

Think on somethig boring.

OK; VW Up,VW Polo,VW Golf,VW Passat,... :cheers::hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?e je pa kej brutalnost je pa tole:

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Eno tehnično vprašanje... Kako je možno, da grafična (RX 9070), ki ima za napajanje 2 8-pinska konektorja, potegne več kot 300W? Vsak 8 pinski konektor naj bi bil zmožen potegnit 150W max. Sicer vleče nekje 240W, ampak ima pa par milisekundnih poskokov preko 300W. "transient spike"? A dobi še 75W nekje iz PCI-E porta na matični, oziroma kako je s temi spike-i?
    • @Bini uživaj 👍
    • Mnja.  FIS pravi, da jih ni dal nekomu v roko, ki bi jih držal ali pa v stojalo.   In to je njihov odgovor. Ker ga je takega podal delegat, ki gleda opremo. Predskakalec ni nič vredn. Je isto, kot če me policajki ustavita čez oranžno. Pa smo trije prepričani, da je bila oranž. Teta trdi rdeča. Prodaj na sodišče. Uradna oseba je nad fizično. Pa dobiš pike za rdečo....   Kdo je gledal, ve, da je bil prvi komentar, da tistega ni bilo, ki bi moral držati.
    • Kaj ni bila to neka 'kontrolna kabina'? Se pravi, ni bilo 'neko odlagališče'...
    • Lekcija pred OI. Samo to je to. Pa škoda. Kamere pa ravno tam menda ni bilo. Če neko odlagališče ali pa človek, ki drži smuči ni urejen s strani organizatorja, potem je vse skupaj ena šlamparija. Tisti, ki smuča pa ve, da tiste smuči, ki jih pokonci postaviš nekam, nikoli dolgo ne ostanejo pokonci.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.