Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Tole fotko mi je poslal kolega na e-po?to, z vpra?anjem naj povem kje na fotki je konj in koliko jih vidim?  :aaaaa:

post-185-0-34550800-1409217169_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Verjetno na sliki ni konjev, ker sta obe ?ivali kobili. :ne vem:  razen, ?e tvoj kolega smatra samega sebe, da je "konj"

33112_1.png

Napisano

Tole fotko mi je poslal kolega na e-po?to, z vpra?anjem naj povem kje na fotki je konj in koliko jih vidim?  :aaaaa:

Ni konjev, so samo dve mule no razen ?e se mo?akar ?teje za konja.
Napisano

ah to ni ?e ni?.. kak?en kaos je bil ?ele v ?etrtek, ko so zaradi Franjotov zaprli ?martinko in pol BTC-ja. pol se je blo pa treba kregat z varnostniki in jih moledovat, da so te nekako ven spustili. Pizda bolj k mu razlagam, da imam slu?bene obveznosti in da moram ven bolj me je ?uknjen gledal. Mi ni jasno kako dobijo dovoljenje, da sredi normalnega delovnika zaprejo ceste za cel dan, zato da si pa? nekaj nadopingiranih mandeljcev meri kdo ma dalj?ega. Da ne bo narobe razumljeno - ni? nimam proti kolesarjenju samo ?portno kolesarstvo je ?e zdavnej zavilo v pekel prepovedanih substanc in dopinga, kar pa je ravno nasprotno skrbi za zdravo ?ivljenje.

33112_1.png

Napisano

Pro?ujem se zato, ker sem rabil 3/4 ure, da sem pri?el na ovoznico in sem se nato moral stranki opravi?evat za zamudo kot kak mul?ek, k ga zalotijo s ?ikom. Aja za ilustracijo, ?e se ne igrajo Franjote rabim natan?no 2min do obvoznice.

33112_1.png

Napisano

Cel dan ?akam na nek pomemben telefonski klic. Mine dan, pride ve?er, in se odlo?im, da bo najbolje, ?e grem spat, pa telefon s seboj, da se oglasim takoj, ko pokli?e. ?e prej grem na strani??e in v kopalnico - pa? ve?erni opravki pred spanjem. In zasli?im, da v dnevni zvoni telefon. V teku v dnevno, pritisnem tipko za sprejem - in ugotovim, da imam v ustih krta?ko in peno... :aaaaa:

To je ?e huje kot tista, ki se je najedla fi?olove solate s ?ebulo in potem ?la na randi... Sem pa? talent svoje sorte... :vskalo:

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Pro?ujem se zato, ker sem rabil 3/4 ure, da sem pri?el na ovoznico in sem se nato moral stranki opravi?evat za zamudo kot kak mul?ek, k ga zalotijo s ?ikom. Aja za ilustracijo, ?e se ne igrajo Franjote rabim natan?no 2min do obvoznice.

Ja zakaj pa nisi prej ?tartal :) sej se je vedlo da bo Franja :)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

Ja zakaj pa nisi prej ?tartal :) sej se je vedlo da bo Franja :)

Sej sem ?el prej... sem mislil, da bo 20 minut dovolj ... pe? bi pri?el do obvoznice brez naprezanja v 10 minutah. Si pa? nisem mislil, da imam opravka s takimi bedaki, ki sred delavnika dobesedno zaprejo poslovno ?etrt. Tud Mercatorjev hipomarket je bil odrezan in baje naj bi ?e to?ili organizatorja za izpad dohodka - v glavnem bo ?e zelo pestro in misli, da so si zadnji? privo??ili tak fijasko.

33112_1.png

Napisano

Danes v Lidlu videl hecen napis, saj je nekdo spremenil zgolj 1 ?rko in namesto sadni sirup je pisalo;

sadni sTrup  :hohoho:  :hohoho:  :hohoho:

(mogo?e je bila sabota?a s strani kak?ne prodajalke, ali pa ima le orng smisel za humor).  :zvizga:

Napisano

?e nekaj ?asa so v RS v veljavi nove napotnice za zdravnika,

velikokrat so razlog za dolge ?akalne vrste, stare zelene napotnice.
Zdravni?ko Zdravstveno Zdru?enje Slovenije ZZZS svetuje, da pri?nete
uporabljati nove napotnice in se tako izognete dolgim ?aka
lnim vrstam!

Spodaj je slika napotnice, ki jo priporo?a ZZZS!

napotnica-20140908-101527.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

U?eri sva se z eno gospodi?no s ?tajerske smejala, ker sem reku, da glede na stanje njene F Fieste in ?e se namerava vsak dan vozit iz Maribora do Ljubljane in nazaj, ji prerokujem naslednje:

1. dan prispela SRE?NO

2. dan prispela SRE?NO

3. dan prispela z VLE?NO

No, zadeva je bila kot sem opazu vseeno meni bolj sme?na kot njej, ob misli na stro?ke ji niti rima ni bila toliko simpati?na.  :hohoho:

Napisano

Zanimiva reklama ... :) 

giphy.gif

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Zbiram prostovoljne prispevke za dobro in kvalitetno uro - darilo Bratu?kovi, da bo v Bruslju znala povedati, koliko ?asa ?e potrebujemo...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Bratu?kova je dokaz, da je v sloveniji "beg mo?ganov v tujino" le ?e en mit.

33112_1.png

Napisano

Dobro foro majo zdj na enem radiu, kjer je najprej dobropoznana komi?na izjava 'we don`t need help, we need time', potem pa reklama za te?aje tujih jezikov, da ne bo znanje ostalo na tko nizkem nivoju :)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Tole so odgovori Britank na vpra?alnikih za pridobitev otro?kega dodatka pod rubriko "navedite o?eta".

1. Glede o?etovstva mojih dvoj?kov: o?e otroka A je Jim Munson. Za o?eta
otroka B nisem sigurna, mislim pa, da je bil spo?et isto no?.

2. Nisem prepri?ana, kdo je o?e, ker sem bruhala skozi okno, ko si me je
nepri?akovano vzel od zadaj. Lahko pa vam priskrbim seznam imen mo?kih s
tiste ?urke, ?e pomaga.

3. Ne poznam imena o?eta moje deklice. Spo?eta je bila na ?uru na 3600 Grand
Avenue, kjer sem neza??iteno seksala z mo?kim, ki sem ga takrat spoznala.
Spomnim se, da je bil sex tako dober, da sem omedlela. ?e ga najdete, mi
lahko po?ljete njegovo telefonsko? Hvala.

4. Ne poznam identitete o?eta moje h?ere. Vozi BMW, ki ima luknjo od moje
petke na opa?u vrat. Mogo?e lahko kontaktirate BMW servise v okolici in
ugotovite, ?e je dal to popravit.

5. ?e nikoli nisem seksala z mo?kim. ?akam na pismo od pape?a, ki bo
potrdil, da je bilo spo?etje mojega sina brezmade?no in da je ponovno vstali
Kristus.

6. Ne morem vam povedati imena o?eta otroka A, ker me je obvestil, da bi to
imelo katastrofalne posledice za britansko ekonomijo. Razpeta sem med tem,
da naredim tako, da bo dobro za vas, ali tako, da bo dobro za dr?avo. Prosim
svetujte.

7. Ne vem, kdo je o?e mojega otroka, saj zame vsi vojaki zgledajo enako.
Lahko pa potrdim, da je bil ?lan "Royal Green Jacket-ov".

8. Peter Smith je o?e otroka A. ?e boste govorili z njim, ga lahko vpra?ate,
kaj je naredil z mojimi AC/DC CD-ji?

9. Glede na datume zgleda, da je bila moja h?i spo?eta v Euro Disney-u.
Mogo?e je pa res Magi?no Kraljestvo.

10. Toliko stvari v tej no?i je nejasnih... Edino, kar se spomnim je, da je
Delia Smith imela popoldne oddajo o jajcih. ?e bi ostala doma in gledala TV
namesto da sem ?la na ?ur na Miller Drive 146, bi moja verjetno ostala
neoplojena.

11. Nisem prepri?ana glede identitete o?eta mojega otroka; ko poje?  celo
konzervo fi?ola tudi ne more? vedet, od katerega fi?ol?ka si prdnil.

No, pa re?te, da jim je na Otoku dolg?as... :) hahaha

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• to situacijo bisvteno spreminja, ker človek ki je na kokainu (+alko 1,8 promila ?!?) malo drugače funkcionira (možgani dajejo hype občutek) kot pa povsem trezen, in se odpira veliko vprašanje kaj vse se je tam "dogajalo", lahko je bila problem samo ena napačna beseda in se je zgodilo kar se je...
    • Bemtiš, vikend je jaz pa delam.... 
    • Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.