Slivka Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Moški in ženska na službeni zabavi razpravljata o tem, kaksnega spola so računalniki. Moški trdi: - "Zagotovo so ženskega spola, samo poglej, koliko denarja zmečemo za dodatke, ki jih redko kdaj uporabimo. Poleg tega pa v svojem spominu shranijo vse naše napake, tudi tiste najmanjše." Ženska se z njim seveda ni strinjala: - " Jaz pa sem prepričana, da so moškega spola. Če hočemo, da z njimi ustvarimo kaj pametnega, se moramo neprestano ukvarjati z njim. In ko se ga končno navadimo, ugotovimo, da bi lahko dobile mnogo boljšega, če bi le počakale še kakšen mesec ali dva..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Pride moški v gostilno, z velikim nasmehom na ustih. Natakar ga seveda vpraša, zakaj je tako vesel? - "Veš, živim v koči ob železnici, in ko sem šel včeraj ponoči domov, sem opazil mlado žensko, zvezano na tirih, tako kot v starih filmih. No, da skrajšam zgodbo, seveda sem jo odvezal in jo vzel k sebi domov. In povem ti, da se mi je sreča prikazala. Seksala sva v dnevni sobi, v jedilnici, v kuhinji..., pravzaprav celo noč." - "Ti vrag, ti! Pa je bila lepa?" - "Ne vem, nisem našel njene glave..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Pospremi Janez Mojco h ginekologu. Ko jo pregleda, reče: - "To je to. Mojca je noseča." - "Pa kako, doktor, saj sem pazil?" - "Eeee, moj Janez, to je tako kot v prometu. Lahko ti paziš, a kaj ko drugi ne..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Ko sem šel danes na malico sem opazil na klopci sedeti starejšo žensko, ki je jokala. Stopil sem do nje in jo vprašal kaj je narobe. Ona je rekla: - "Doma imam 22 let starega moža. Vsako jutro se ljubi z menoj, potem vstane in mi naredi palačinke, pečeno klobaso, svež sok in lepo dišečo kavo." Pa sem rekel: - "In zakaj potem jočete?" Ona reče: - "Skuha mi domačo juhico za kosilo, moje najljubše piškote in potem se ljubi z menoj pol popoldneva". Rečem: - "A, no, in zakaj potem jokate?" Reče: - "Za večerjo mi naredi ogromen obrok z vinom in mojim najljubšim posladkom in potem se ljubi z menoj do 2:00 zjutraj." Počasi je čas za mojo malico, lačen sem že, in počasi zgubljam potrpljenje: - "Ja gospa, za kaj hudiča se potem tule jočete?" Ona reče: - "Ne spomnim se, kje stanujem..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Kakšna je razlika med ginekologom in raznašalcem pic? Pravzaprav nobene. Oba lahko samo vohata... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. november, 2022 Prijavi Napisano 12. november, 2022 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 Profesionalci na delu ... 🤪 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 CNC obdelava šla mal narobe. Luknje so🤣 Citiraj
Bini Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 pred 2 urama je Jest napisal: Profesionalci na delu ... 🤪 Tu je bil pa Martin prisoten..... 1 Citiraj
Boss Napisano 14. november, 2022 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2022 V bistvu je namensko narejeno saj so uporabil 5-kraki dizajn feltne za na pesto, ki ima le štiri vijake. Zgleda čudno ampak funkcionalno je pa čist OK. Vprašanje, če ne bi 4-kraka feltna zgledala še bolj weird kot tole. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/koprcan-poklical-policijo-v-stanovanju-imam-moskega-ki-noce-oditi.html 3 Citiraj
MazdaBoy Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 pred 16 urami je FuManchu napisal: https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/koprcan-poklical-policijo-v-stanovanju-imam-moskega-ki-noce-oditi.html Svašta res 😆 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 17. november, 2022 Prijavi Napisano 17. november, 2022 1 1 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Tilen5 Napisano 18. november, 2022 Prijavi Napisano 18. november, 2022 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Če kdo rabi nova platišča, sem odprl obrt v dedkovi kovačiji. Delam v vseh velikostih in širinah po željah naročnika... 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
MazdaBoy Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Spored tekem na SP-ju v Katarju, če koga zanima 🙂 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Pred dvema policajema se ustavi avto tujih registrskih tablic, voznik odpre okno in vpraša: - "Parlezvous français?" Policista samo skomigneta z rameni. Voznik spet: - "Parlare Italiano?" Policista spet samo skomigneta z rameni. Voznik dalje: - "Sprechen sie Deutch?" Policista spet samo skomigneta z rameni. Voznik že obupano: - "Do you speak English?" Policista spet samo skomigneta z rameni. Voznik vidi, da si z njima ne bo mogel pomagati, zato se odpelje naprej. Pa se prvi policist obrne k drugemu: - "Veš, pa res ne bi bilo slabo, če bi se naučila kakšnega tujega jezika." - "Kaj pa vem. Poglej tega tujca. Toliko jezikov zna, pa mu ni nič pomagalo..." 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Na policijsko postajo priteče možakar: - "Zaprite me! Zaprite me! Ženo sem s steklenico po glavi!" - "Ste jo ubili?" - "Ne! Saj zato vas pa prosim, da me zaprite..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Mulc se zvečer vozi z neregistriranim mopedom brez luči in brez izpita. Ustavi ga policaj, mulc pa predrzno: - "Kurc te gleda!" In zbeži. Policist pa na motor in za njim. Kmalu ga ujame in vpraša: - "Koga si rekel, da kurc gleda?" - "Ja, zdaj mene..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 V Kranju iz Save potegnejo utopljeno blondinko, ki še vedno krčevito v roki drži listek. Razklenejo prste, vzamejo listek in preberejo: - "Pojdi v Savo po nove zimske gume." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Kaj je policist? Zakon! In kaj je policistka? Luknja v zakonu... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Najbolj žalostno je, da se jaz velikokrat počutim kot ta strokovnjak... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.