Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pa dobro, koliko časa pa ti že imaš EV? Po tem zapisu sodeč si se zadnjič vozil z Golfom II. serije z razštelanimi injektorji - tisti so se tresli. Pri sodobnih pa, ko stoji na mestu, sploh ne slišiš motorja. Če gre pa za družinski avto in da družina ni skregana, se motorja ne sliši niti pri hitrosti, ker otroci zadaj prepevajo in vriskajo in sprašujejo in razlagajo in je toliko "šuma" v vozilu, da ne slišiš niti svojih misli, kaj šele motorja. Onesnaževanje? Kje začnemo: da voziš na elektriko iz termoelektrarne Brestanica ali na elektriko iz sončne elektrarne Zorenci 2?
-
Mi žabarji to rabimo 🤠 Prej: Potem: Prejšni teden sem mal še posodobil notranjost s srebrnimi dodatki: Prej: Potem:
-
Ne, ampak zato, ker se tako najlažje pogasi tak požar. Je bila zelo kolegialna...
-
Jaz sem kupil dve Mazdi in obe sta imeli tovarniško kljuko gor in so homologacijo uredili še preden je avto dobil tablice. Očitno je to pri Mazdi zdaj nekaj novega... Pa tudi FucksWagna smo naročili z vlečno kljuko in ko smo ga dobili, je bila že gor (tako kot Mazda BT-50 in Mazda 5 pred tem) in ko smo šli prvič registrirat in po tablice, je bila kljuka že vpisana v homologaciji...
-
Če ima domače morje 24C, potem pomoje v tem času, tut Velenjc glih ne zmrzuje, hehe
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.