Slivka Napisano 6. februar, 2024 Prijavi Napisano 6. februar, 2024 - "Poglej, dragi, enake mere imam kot miss sveta!" - "Že, že - toda ne na enakih mestih..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 Ženske so sitne samo v treh primerih: - ko dobijo - ko ne dobijo - ko bi morale dobiti Drugače so pa čisto v redu... 4 Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 Sodnik vpraša obtoženega: - "Zakaj ste ubili svojo soprogo, in ne njenega ljubimca?" - "Bilo mi je lažje ubiti eno ženo, kakor vsaki dan novega ljubimca..." 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 Mlada kur#a sreča upokojenca in ga nagovori: - "Oča, posodi mi sto evrov. Ti bom vrnila, ko boš lahko..." Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 - "Kaj običajno uporabljaš po britju?" - "Flajštre..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 - "Rad bi govoril z Jožetom." - "Ga ni doma." - "Saj sem ga videl na oknu." - "Tudi on tebe..." 1 Citiraj
Jest Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 2 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 Na šoferskem izpitu vpraša predsednik komisije kandidata: - "Kaj je zavorna pot?" - "To je razdalja, ki jo prevoziš od trenutka, ko si se prestrašil, pa do mesta, kjer si se zaletel..." 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 - "Kariera mojega moža je v razvalinah!" - "Pa saj ne more biti tako hudo. Dandanes se kar dobi novo službo. A je postal tehnološki višek?" - "Ne, on je arheolog..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 - "Zelo sem vesel, da moj novi sosed rad igra šah." - "Zakaj pa?" - "Upam, da bova kdaj pa kdaj zamenjala dami..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 - "Rad bi kupil darilo za ženo. Kaj mi svetujete?" - "A je lepa?" - "Ne preveč." - "Mlada?" - "Je že v letih." - "Bogata?" - "Ne, ni." - "Potem vam svetujem, da darilo kupite kateri drugi..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 Vodovodni inštalater pride pred blok in vpraša enega izmed stanovalcev: - "Kje pa stanujejo Novakovi?" - "Stanovali so v tem bloku, pa so se pred pol leta preselili." - "Ta je pa lepa. Najprej te kličejo, da je nujno, ko pa prideš, pa jih na vsem lepem več ni." 3 1 Citiraj
Jest Napisano 8. februar, 2024 Prijavi Napisano 8. februar, 2024 GOP4XRnloNv9XEMCALqXkJ-l7VpdbmdjAAAF.mp4 2 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 Srečata se nekdanja sošolca in prvi reče: - "Pridi, greva na pijačo!" - "Ne pijem. Enkrat sem pil, pa pijače nikdar več ne bom poskusil!" - "Kaj pa na kavo?" - "Tudi to sem že enkrat poskusil, pa več ne bom." - "Cigareto ... " - "Enkrat sem jo že poskusil." - "Kam pa te potem lahko povabim?" - "Nikamor, ker čakam sina!" - "Prav gotovo je edinec..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 - "Le počakajte, sosed! Grdoba! Še v pekel boste šli!" - "O, Marija, kaj se vas še na tistem svetu ne bom znebil?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 - "Sosed, a si že začel z gradnjo hiše?" - "Še ne. Imam že opeko, pesek, apno, cement ... " - "Kaj pa še čakaš?" - "Ne vem, kje naj sunem še zidarje ... " 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 Tašča jamra, da jo boli glava, zet ji svetuje: - "Moj sosed je zadnjič takole napravil: najprej je spil liter žganja, potem liter vinjaka, viskija, konjaka, liter vina, liter piva, na koncu pa še liter čistega špirita." - "Madona! Mene bi to ubilo!" - "Saj njega je tudi..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 Na vasi. - "Sosed, kam pa ženeš teh sedem oslov?" - "Mimo osmega..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 - "Sosedovi Milki sem rekla, da izgleda kot stara baba, pa je šla k frizerki in kozmetičarki." - "Pa sedaj?" - "Sedaj izgleda kot stari dedec..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 - "Sosed, a si že poročen?" - "Ja, dve leti sta minuli prejšnji mesec." - "Pa imaš že kaj otrok?" - "Še ne." - "Kaj pa žena?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 Jaz bi lahko imel mlado, lepo in bogato ženo! Ampak me ni hotela vzeti za moža in se je poročila z drugim... 1 1 Citiraj
Bini Napisano 10. februar, 2024 Prijavi Napisano 10. februar, 2024 Joj, prvo mi potem pravoslavci in sedaj še ti kitajci.... 🫣😊😉 5 Citiraj
FuManchu Napisano 10. februar, 2024 Prijavi Napisano 10. februar, 2024 E jebi ga, made in čajna je ura😁 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.