Pred časom sem z nekom govoril, ki dela v Švici (gastarbajter), cifra je bila nekih 700frankov za zdravstveno zavarovanje na mesec. (ne me držat za besedo, ampak tako imam v spominu)
Sploh ne, sam je tako močno oddajala vonj po novi gumi, da sem hotel sprobat, če je kej mastna pol sem pa na osnovi otipavanja ugotovil, da je samo vroča in voljna zapeljat še en krog.
Mah, tudi tam se vozijo razni električni audiji, tesle in podobno na skrajnem pasu 110/uro. Edino en električni porsche ga je žgal mimo mene krepko preko 200. Najbrž lokalna vožnja.
ker imam krajši dopust (je treba pokoristi lanskiga) sem se namesto z avtom raje odločil za krajšo furo s kolesom na okoliški hrib in na poti nazaj čez dolino skočil na serekeš, k veterinarju po tablete za psa in v lokalni bike shop mal pohengat
null
glej tvoja prerokba se je uresničila
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.