Boss Napisano 12. marec Avtor Prijavi Napisano 12. marec Kaj da ne... zdaj mamo barvne, uni so mel le črno bele. Citiraj
Janez007 Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec (urejeno) Popravljeno 12. marec od Janez007 2 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec Uspešna Primorska firma spet išče električarja. Tokrat nekoga z izkušnjami... 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec pred 15 urami je Janez007 napisal: Zadnja vrsta slabo sprejeta. Ponovi. Ker zadnje vrste nisem razumel, sem si vzel čas in šel po svoj zvezek še iz vojske, ampak mi ni uspelo rešiti... Citiraj
Janez007 Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec (urejeno) pred 17 minutami je Slivka napisal: Zadnja vrsta slabo sprejeta. Ponovi. Ker zadnje vrste nisem razumel, sem si vzel čas in šel po svoj zvezek še iz vojske, ampak mi ni uspelo rešiti... Ha, ha, potem sva nekoč to abecedo oba znala ... mi (radio-prisluškovalci in motilci signalov posebne enote JLA v takratnih Titovih Užicah) smo se začeli učiti abecedo s črko F kot Foča... ti ti ta ti ... Morse code WWW.CRYPTOMUSEUM.COM Popravljeno 13. marec od Janez007 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec Ma, prekleta reč pa !... Ja, zdaj je vse jasno. 1 Citiraj
Janez007 Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec pred 2 minutama je Slivka napisal: Ma, prekleta reč pa !... Ja, zdaj je vse jasno. Preveč piva te je zmedlo ... 😆 1 Citiraj
etcho Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec Nahaja se v uličici za piranskim svetilnikom na Punti. 7 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec - "Ati, ati, kaj mene je tudi štorklja prinesla?" - "Ne, sine, ti si gej, tebe je flamingo..." 1 Citiraj
Jest Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec pred 1 uro je Janez007 napisal: Ha, ha, potem sva nekoč to abecedo oba znala ... mi (radio-prisluškovalci in motilci signalov posebne enote JLA v takratnih Titovih Užicah) smo se začeli učiti abecedo s črko F kot Foča... ti ti ta ti ... Sem tudi nekoč znal tole ... Zadnji znak je tudi meni delal probleme... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
etcho Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec (urejeno) Lastniki avtomobilov Tesla se sramujejo, da so jih kupili od Mu︎ss︎ka, zato zamenjujejo logotipe z bolj priznanimi znamkami. Popravljeno 13. marec od etcho 2 Citiraj
Alex Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec (urejeno) pred 1 uro je etcho napisal: Lastniki avtomobilov Tesla se sramujejo, da so jih kupili od Mu︎ss︎ka, zato zamenjujejo logotipe z bolj priznanimi znamkami. Samo s tem mečejo slabo luč na Mazde. Mazde so veliko bolj kvalitetni avti, ki ne ostajajo brez štroma na cestah in ne gorijo. 😉 Popravljeno 13. marec od Alex 3 Citiraj
Slivka Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec Najemnik si ogleduje sobo in opazi madeže na stenah in stropu. Lastnik mu razloži: - "Ah, pred vami je tu živel en izumitelj, ki je ves čas razvijal nov eksploziv." - "In to so madeži od eksplozije?" - "Ne, to je izumitelj..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec Letalo je začelo z vzletom, ko je naenkrat zaustavilo in odpeljalo nazaj na dovoz. Po eni uri je znova odpeljalo proti vzletni stezi. Potnik je vpraša stevardeso: - "Zakaj smo morali nazaj in čakati eno uro." - "Pilot je bil zaskrbljen zaradi čudnih zvokov v motorju. Celo uro smo potrebovali, da smo našli drugega pilota..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec Mislim, da tole še najbolj paše sem... Oglas se glasi takole: "Dragi upokojenci: za samo 50€ vam pridem na pogreb. Naj se vsi sprašujejo: kdo mu je pa ta?" 1 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec Mislim, naj govorijo ljudje, kar hočejo, ampak Ameriški dom za starostnike je, vsaj za moje pojme, med najlepšimi na svetu... 2 1 Citiraj
Bini Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec pred 2 urama je Slivka napisal: Mislim, naj govorijo ljudje, kar hočejo, ampak Ameriški dom za starostnike je, vsaj za moje pojme, med najlepšimi na svetu... In še TESLIN salon imajo v njem, bravo... 😂 Citiraj
Slivka Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec Jah, saj, EVji so kvečjemu za starostnike, da se vozijo do ortopedov in v lekarno pa kdaj pa kdaj v trgovino. Pa čas imajo, da se počasi vozijo... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.