Slivka Napisano četrtek ob 12:09 Prijavi Napisano četrtek ob 12:09 - "Dedek, kako se je zgodilo, da si se zaljubil v babico?" - "Eeee, dragi moj, ko sem se zaljubil vanjo, še ni bila babica..." 1 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 12:23 Prijavi Napisano četrtek ob 12:23 Kako se izogniti stresu v službi? Enostavno, ne greš v službo... 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 05:37 Prijavi Napisano včeraj ob 05:37 Za tiste, ki stojijo ali se počasi premikajo v zastojih na avtocestah: 1 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 09:12 Prijavi Napisano včeraj ob 09:12 Če jaz dobro vidim, bo kmalu 175 jajc razbitih... 3 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 09:28 Prijavi Napisano včeraj ob 09:28 Glede na to, kako jo gleda, deluje, kot da bosta tista dva itak spraznjena do takrat... 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 09:47 Prijavi Napisano včeraj ob 09:47 Ma, glej, ne bom komentiral... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 10:10 Prijavi Napisano včeraj ob 10:10 Ti, sam nadzor pa imamo! Pravkar so na radiju rekli: - "Poslušate radio Robin." Kako za vraga vedo, kateri radio poslušam? 2 Citiraj
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Žena: "Tolk računov ta mesec... Kaj je to 4x245/50 R19?" Mož: "Mah, ti davki... Jebemti državo..." 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.