Slivka Napisano včeraj ob 10:48 Prijavi Napisano včeraj ob 10:48 Iščemo nove kadre in smo imeli razgovore s kandidati. Pa tako, za prebit led, direktor vpraša kandidata: - "Ste poročeni?" - "Ne, ampak sem vseeno ubogljiv in bom naredil vse, kar mi naročite." Ja, prav on ima največ možnosti, da bo res izbran, ker ima najboljše pogoje in izkušnje... 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Pirotehniki so zelo iskani. Sploh, ko kaj naredijo narobe... Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Policaj ustavi voznika: - "Malo prehitro ste peljali, zapisati vas moram." - "Prav. Bolje vi mene, kot jaz vas." - "In kdo ste vi?" - "Kamnosek...." Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Policist patruljira ponoči po parkih in lovi parčke, ki se v avtih skrivajo pred očmi javnosti. Naenkrat opazi avto z razsvetljeno notranjostjo. Previdno se približa avtu in opazi na vozniškem sedežu sedečega mladeniča z računalniško revijo v roki, na zadnjem sedežu pa sedi mlado dekle in plete. Radovednost ga premaga in previdno potrka na voznikovo okno. Mladenič odpre okno in reče: - "Dober večer, gospod policist, je kaj narobe?" - "Kaj pa delaš tu?" - "No ja, berem revijo, gospod policist..." Policist pokaže s prstom na dekle in vpraša: - "In ona, kaj dela ona?" Mladenič skomigne: - "Gospod policist, mislim, da plete pulover." Policistu ni nič več jasno, niti vreme ne. Mlad par v avtu ponoči na "ljubezenski točki", ne dogaja pa se nič, kar bi človek pričakoval od te situacije. Zmedeno povpraša mladeniča: - "Mladi mož, koliko si pa star?" - "25 let, gospod policist" - "In ona, koliko je ona stara?" Mladenič pogleda na uro in odgovori: - "Čez 11 minut bo imela 18 let..." 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Zakaj je na Goriškem visoka trava? Ker je vsa velika žvina odšla v Ljubljano... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.