samSimon Napisano sreda ob 10:37 Prijavi Napisano sreda ob 10:37 Pred eno uro je Boss napisal: Herpes ma na nosu... sam povem. Zoster 😄 1 Citiraj
GoB Napisano sreda ob 17:27 Prijavi Napisano sreda ob 17:27 - Oče, ženim se. - Takoj se mi opraviči! - Prosim?!? - Takoj, da se mi opravičiš! - Zakaj se ti moram opravičiti? - Si me slišal? Takoj se opraviči! - Pa kaj sem storil narobe? - Opraviči se, takoj! - Ok, se opravičujem, ampak ne vem kaj sem slabega storil. - Tako sin moj, prvi del naloge si opravil. Ko se naučiš, da se opravičiš brez razloga in nimaš pojma kaj si storil narobe ali rekel narobe, si skoraj pripravljen na zakonsko življenje. 3 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 06:45 Prijavi Napisano včeraj ob 06:45 Ta ni že dolgo menjal olja.... 😳😲🥴 Citiraj
etcho Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 14 urami je Alex napisal: Me spominja na podobno foro: "Tukaj parkirajo Alfe". 2 Citiraj
Bini Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Pred eno uro je etcho napisal: Me spominja na podobno foro: "Tukaj parkirajo Alfe". Sem imel 2. pa ni bilo problema do cca 130kkm.... 1 1 Citiraj
godlike Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami (urejeno) Tudi jaz 1. To govorijo zavistneži. Točil je samo 2.0 PSA dizl. Iz glavne gredi na menjalnik. Popravljeno pred 15 urami od godlike 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama V šoli se učijo zahtevnejše izraze. Učiteljica vpraša, kaj je to 'katastrofa'. Janezek pravi: - "Katastrofa bi bila, če bi zajec prišel v vrt in obgrizel solato." - "Ne, Janezek, to bi bila 'škoda'. Katastrofa bi bila na primer, če bi strmoglavilo vladno letalo z Robertom Golobom in vsemi člani vlade in bi vsi umrli. Si razumel razliko?" - "Ja." Čez nekaj časa pride šolski inšpektor kontrolirat znanje. Vpraša: - "Kdo mi lahko razloži, kaj je 'katastrofa'?" Janezek ponosen: - "Katastrofa bi bila, če bi strmoglavilo vladno letalo z Robertom Golobom vsemi člani vlade in bi vsi umrli." - "Odlično razumeš pojme." Janezek pa še doda: - "Ampak ne bi pa bila to škoda. Škoda bi bila, če bi zajec v vrtu obgrizel solato..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Ni ravno vic, je pa zanimivost, pa naj bo objavljeno med vici, čeprav je čista resnica. Ampak boljše teme ne najdem... Malo numerologije. Te zanima, kdo je tvoj vzornik? Preveri, po spodnjih navodilih: 1) Izberi si najljubše število od 1-9 2) Pomnoži s 3 3) Prištej 3 in ponovno pomnoži s 3 (...bom počakal, da vzameš kalkulator...) 4) Dobiš 2-mestno število 5) Seštej cifre med seboj in si zapomni dobljeno številko * * * * * * * * * * * * * * * Zdaj zrolaj še malo dol, kjer te čaka odgovor.. * * * * * * * * * * * * * * * Zdaj preveri, kdo je tvoj vzornik: 1. Einstein 2. Nelson Mandela 3. Tito 4. Tom Cruise 5. Bill Gates 6. Gandhi 7. Brad Pitt 8. Steven Spielberg 9. @Slivka 10. Barack Obama Vem, vem, ... tak je pač moj vpliv na ljudi ... nekega dne boš tudi ti tako kot jaz, verjemi! P.S.: Prenehaj z izbiro drugih števil. Jaz sem tvoj vzornik, sprijazni se! 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Sm babo 5 let porival, pol je pa vžgala in šla... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.