Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz vem kje, sam ni take slikce gor... vsebina je pa verjetno enaka. ;) 

33112_1.png

Napisano

Spodi pa piše Štajerski avto dom. Slikano pa na Gorenjskem? Ok, ampak resno, sem skoraj prepričan, da je imel že bližnje srečanje zato ve kolk je jebe pol in se je raje zdaj opremil dodatno.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Tale se pa je opremil, verjetno je iz Kočevja.... :aaaaa:

IMG_20251002_100559.jpg

Te piščalke proti divjadi delujejo - cenejše "zaščite" praktično ni. Jaz sem še spečega osla na avtobusni postaji v Albaniji postavil na noge, ko sem "prižvižgal" mimo.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Fun fact: vozil MG4 z 200+ konji. Po laičnem občutku je pospešek 140-170 km/h na ravni tistega iz 100-130 km/h, če ne celo malenkost boljši - meril pa res nisem. To pripisujem dejstvu, da so inženirji spustili elektroniko na prosto, ko se obrati elektromotorja približajo maksimumu (prej pa pač skrbijo, da je malce zadušen, da ne bi "kopal" za vsak drek).   ZOE je pa sploh zadušen v spodnjem območju, ker šele po 30 km/h da od sebe tisti "šus", sicer bi zagotovo imel še sekundo manj do stotice - no, pa pojedel kak komplet gum več.
    • Lokalni klošarji tko k sm reku   Shit cela drama, ker nihče ni obvestil Slivke 😀
    • Te piščalke proti divjadi delujejo - cenejše "zaščite" praktično ni. Jaz sem še spečega osla na avtobusni postaji v Albaniji postavil na noge, ko sem "prižvižgal" mimo.
    • Prav, ne bom bral...   Ker tvoje objave so vse po istem kopitu in samo da vidim tvoj znak spredaj, če vem, kaj piše. Sicer se pa niti ne čudim, ker sva ravno v "sosednji" temi ugotovila, da je v Sloveniji zelo malo resnicoljubnih medijev. In če spremljaš npr. RTV SLO, STA, POP TV, SIOL in podobne, potem ni čudno, da te paranoja muči...
    • Jaz sem sam v google vpisal. Pa mi je dobilo zadetke. Ne čekiram teh strani, posebej novice o politiki.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.