Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V službi malo zabave ob enem rojstnem dnevu, sedimo v sejni sobi in klepetamo, pa da bom kavalir, se obrnem k sodelavki in jo vprašam:

- "Ti nalijem malo vina?"

Ona pravi:

- "Ma, daj dva prsta."

Meni pa butne ena trapasta in bleknem:

- "Dva prsta ti bom dal pozneje, zdaj te sprašujem, če ti nalijem vino..."

• Haha 1
  • Začuden 2

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Baje, da je bilo res med nekim zaslišanjem na sodišču...

- "Priča, kako daleč ste bili od kraja kaznivega dejanja?"
- "18,73 m!"
- "Kako pa veste tako natančno?" 
- "Takoj ko sem videl dejanje sem pomislil na to, da me kakšen idiot lahko tudi kaj takega vpraša..."

serviser.gif

Napisano

Razlaga en sodelavec:

- "Eh, ja, sem se pa postaral. Zlahka preživim dan brez seksa - ne pa brez očal..."

serviser.gif

Napisano

Imel sem težave s svojim računalnikom, zato sem poklical svojega 11-letnega soseda, Romana, čigar soba je še najbolj podobna raketnemu kontrolnemu centru in ga prosil, da pride pomagat.
Roman je pritisnil na nekaj gumbov in takoj rešil problem. Ko je že odhajal, sem zaklical za njim:

- "Kaj pa je bilo narobe?"

- "Napaka ID deset T."
Nisem hotel, da me ima za trapastega, ampak sem vseeno vprašal:

- "ID deset T? Kaj pa je to? Če bi slučajno moral to še kdaj popravljati, seveda.."
- "Kaj še nikdar niste slišali za ID deset T napako?"
- "Ne."
- "Natipkajte, pa boste videli."

Tako sem napisal: I D I 0 T

Svoje čase mi je bil ta zagaman mulc še simpatičen...

serviser.gif

Napisano

Sneguljčica je živela s 7 MOŠKIMI.

Jasmina in Aladin sta bila v PREPOVEDANI VEZI.

Tarzan se je naokrog sprehajal napol nag in GOVORIL Z OPICAMI.

Trnuljčica se je obesila na prvega, ki ga je zagledala TAKOJ, KO SE JE PREBUDILA.

Pepelka je PONOČI BEŽALA OD HIŠE, da bi šla na party.

Ostržek je bil LAŽNIVEC, Robin Hood pa TAT...

...te pravljice so nam pripovedovali, ko smo bili majhni, zdaj se pa čudijo, kakšna generacija smo...

serviser.gif

Napisano

Zakaj je na vseh WC-jih javne uprave troslojni papir?

Ker se za vsako sranje rabi najmanj tri kopije...

serviser.gif

Napisano

Imamo eno poslovilno, penzija bo, pa sedimo v sejni sobi in malo prigriznemo in klepetamo. Nisem bil pozoren in se s polnim krožnikom mesa usedem zraven ene, za katero vsi vemo, da je vegetarijanka. Kam sem se usedel, sem se zavedel šele, ko je cela dvorana utihnila...

In kot je pri vegetarijancih navada, znajo biti precej agresivni. Pa mi ženska zabrusi:

- "Veš, tole, kar sedaj ješ, tole boš v naslednjem življenju!"

Meni pa butne skozi glavo in bleknem:

- "No, potem pa kar jej to travo, da bomo mi, biki, imeli kaj za žret..."

serviser.gif

Napisano

Moški pride s prelepo žensko k juvelirju in si je skupaj z žensko nabral za več kot 50.000 evrov draguljev in nakita. Ko je bilo treba plačati, je moški vzel ček in nanj napisal celoten znesek.
Prodajalec je bil nekoliko zmeden, ker moškega ni poznal. Ta je opazil zadrego in mu je dejal:

- "Skrbi vas, če je ček pokrit? V redu, takole bova napravila: ker je danes petek in so že vse banke zaprte, obdržite ček in dragulje. V ponedeljek, ko boste unovčili ček, boste poslali dragulje h gospodični! Se strinjate?"
Prodajalec je bil olajšan. V ponedeljek, ko je šel unovčit ček, je zvedel, da ček ni krit. Prodajalec takoj pokliče gospoda in ta mu odvrne:

- "Ček lahko vržete v smeti! Sem jo že nategnil..."

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kdo pa je rekel da en jemlje pri drugemu? Jaz sem samo rekel da je vse v enakem skladiscu
    • To vem kaj pomeni.   Samo če bi MOL jemal pri petrolu, a se mu bi splačalo hobok etanlo v cisterno vlivat. Ker za Petrol ga pa ne smejo tolko dodat.
    • Nekaj morajo naredit. Vedno več bo upokojencev, ta mladi pa imajo raje kužije in svoje udobje, kot otroke. Otroci so breme in strošek, pravijo. Ja, tako misli vedno več mladih. Tako, da bo zmanjkalo raje, ki bo delala za vse upokojence. Nekoč so šli pri petdesetih v penzijo, mi smo šli pri 60 - ih, vi pa... 
    • Pri tebi je vse politicno, vsebina sploh ni pomembna.  Se pa motis v svoji izjavi.....ne podpiram nikogar. A tvojega ljubega ne volim nikoli. A sploh dojemas za kaj gre?? Za vsakega ki ne bo star 62 ob 40 let delovne dobe bo moral delati do 67 leta. Ti je to človeško?   To je vsak ki je šel na fax in naredil solo takoj in dobil sluubo takoj, ti je to pravično?   Jaz ne spadam v to ker delam cel lajf, se mi pa ne zdi fair.   Najvec sprememb pa je za invalide, potegnejo kratko, zelo kratko, spremembe so na socialnih zavarovanjih, obremenitvah podjetij.... Svetujem da preberes osnutek zakona, to o letih je samo za predstavnost.
    • To je pa zgodba o bencinu in njegovi kasnejsi mešanici.   To pomeni da ma MOL dodatno se bogatejso mesanico z etanolom (revnejso ko gledas benz)
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.