Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

POZOR!

Če običajno kupujete preko interneta, potem najprej preverite prodajalca, da ni slučajno kakšen goljuf.

Pred dnevi sem naročil preko eBaya sredstvo za povečanje penisa v vrednosti 100 evrov.

Tip mi je poslal povečevalno steklo, v navodilih pa je pisalo:

- "Ne uporabljaj na soncu!"

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Prišla sodelavka spet z dekoltejem, kot se za gre. Jah, pa sem si ga (spet) podrobno ogledal. Ji je počasi začelo iti na živce, ker (to vsi v firmi vemo) je ta dekolte namenjen nekomu drugemu - ki mu je pa za ta dekolte rahlo vseeno. In tako v ta dekolte buljimo vsi razen tistega, ki mu je namenjen... In mi reče:

- "Za tole bi si pa eno zaslužil."

Meni pa butne skozi možgane, pa bleknem:

- "In komu boš dala pa drugo?"

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prišla sodelavka spet z dekoltejem, kot se za gre. Jah, pa sem si ga (spet) podrobno ogledal. Ji je počasi začelo iti na živce, ker (to vsi v firmi vemo) je ta dekolte namenjen nekomu drugemu - ki mu je pa za ta dekolte rahlo vseeno. In tako v ta dekolte buljimo vsi razen tistega, ki mu je namenjen... In mi reče: - "Za tole bi si pa eno zaslužil." Meni pa butne skozi možgane, pa bleknem: - "In komu boš dala pa drugo?"    
    • POZOR! Če običajno kupujete preko interneta, potem najprej preverite prodajalca, da ni slučajno kakšen goljuf. Pred dnevi sem naročil preko eBaya sredstvo za povečanje penisa v vrednosti 100 evrov. Tip mi je poslal povečevalno steklo, v navodilih pa je pisalo: - "Ne uporabljaj na soncu!"
    • Seveda.   Dongfeng, Forthing... Morda še kaj. Imajo pa premajhen salon za vse. 😀
    • Ja me skrbi in grem jutri ali v naslednjih dneh povprašat enga mojstra ki se s tem ukvarja v naših koncih.  Je dober in obvlada svoj posel.    Razmišljam celo da dam havbo, odbijač in levi bok v folijo.    Vsekakor pa moram še en korekturni kupit.    Ker koliko je pa ta barva tanka in občutljiva pa ni res. 
    • Danes predelal še ostale zvočniške priključnice "nižjega ranga pomembnosti"-za t.i.multi-room (bodoča kopalnica in kuhinja). Prej se bilo izvedeno z nikljanimi priključnicami in kabel-čeveljčki,sedaj pa sem dokupil pozlačene priključnice-res dobre kvalitete (identične ima tudi npr. Monrio)-nemagnetne iz bakra,in seveda tudi kabel-čeveljčke in vijake,kateri pa niso pozlačeni...pač pri denarju se vse ustavi...ma,bo OK. Seveda nič lotanja-samo crimp tehnika. Se na slikah lepo vidi prej-po tem.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.