Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Dviguje blondinka na bankomatu denar. Za njo stoji druga blonda: - "AAAAA, vidla sem tvoj pin, 4 zvezdice je!!" - "Ne pa ne, 1590 je..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Pride možakar prvič v fitness in vpraša glavnega trenerja: "Katero napravo mi priporočate, da bom postal privlačen za punce?" "Stopite ven skozi vrata, na levi je bankomat." 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Se pogovarjata dva v gostilni, eden iz vasi v dolini, drugi iz vasi na hribu. Pravi ta iz doline: "Pr nas je pa ponoči zapadlo 15 cm snega". Drugi iz hriba: "Samo? Pr nas ga je pa več kot dva metra!" 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Nekoč mi je nekdo razlagal, da kočije imajo pogon spredaj, avtomobili pa zadaj... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Čas za malico... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Daj človeku letalsko karto in letel bo en dan. Potisni človeka iz letala in letel bo do konca svojega življenja... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 10 minutami Prijavi Napisano pred 10 minutami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.