Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dviguje blondinka na bankomatu denar. Za njo stoji druga blonda:
- "AAAAA, vidla sem tvoj pin, 4 zvezdice je!!"
- "Ne pa ne, 1590 je..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Pride možakar prvič v fitness in vpraša glavnega trenerja:

"Katero napravo mi priporočate, da bom postal privlačen za punce?"

"Stopite ven skozi vrata, na levi je bankomat."

Napisano

Se pogovarjata dva v gostilni, eden iz vasi v dolini, drugi iz vasi na hribu.

Pravi ta iz doline: "Pr nas je pa ponoči zapadlo 15 cm snega".

Drugi iz hriba: "Samo? Pr nas ga je pa več kot dva metra!"

image.png

Napisano

Nekoč mi je nekdo razlagal, da kočije imajo pogon spredaj, avtomobili pa zadaj...

Zajeta slika.JPG

serviser.gif

Napisano

Daj človeku letalsko karto in letel bo en dan.

Potisni človeka iz letala in letel bo do konca svojega življenja...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ta "plastik" Drago mi je takrat težil najprej na privat sporočila, nato me je našel na FB, pa še tam me je prepričeval, naj priznam. Res vztrajen poba. 😂
    • Poglej na feinewerkzeuge.de imajo vse živo.  Odvisno al rabiš v kombinaciji z kladivom ali brez...al bolj za trše sorte lesa al mehkejše.....imajo celo ena posebna dleta z HSS jeklom!!! Za cvenk je najboljša kvaliteta pri Narex-u...tudi najcenejša njihova serija je že "polprofi"...poglej v tej temi nazaj,kaj sem jaz kupil...imam ene prastare od Bahco,en okej set od Lidl-a za "grde stvari,da mi ni škoda dlet,vzel sem en set poceni  japonskih dlet...čist iz gušta,k sem pač hotel imeti....pa so super že iz bimetala itd...(o japonskih se pozanimaj kako jih pripraviš za uporabo,k jih nikoli na dobiš že pripravljene...). Če pa odmisliva najdražja japonska dleta,je pa za cvenk najboljša serija Narex Richter...najdražja Narex dleta narejena po imenu ustanovitelja podjetja...vrhunska kvaliteta izdelave,polirana,že out of the box nabrušena itd...z jeklom obdelanim z t.i.krio kaljenjem-kaljenje z tekočim dušikom...se dobijo posamezno in tudi v setu.... Poglej nazaj v tej temi,sem vse objavil.
    • A posnamem? Dash cam bi zajela nekaj škripanja ampak za ropotanje v vratih pa bi moral telefon uporabit.    Lahko na kakšni ne prometni cesti. Komot.    A to ima šele 5000 pa obloga voznikovih vrat ropoče ko zmešana. Sem ugotovil da če šipo malo spustim za polovico tega ropotanja izgine.    Bom na servisu pustil avto pa naj mi dajo nadomestnega in mojega zrihtajo ker to ni v redu. 
    • @tommzya nas ti slučajno nateguješ... 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.