godlike Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Ni mi jasno odkdaj je Volvo "fun car" 😲 Pa da nimaš denarja, če maš Masserattija, oziroma, kot da je cenejši kot Alfa. Tudi dobra. Citiraj
FuManchu Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Edino fun pri volvu je 5-cilindrski zvok turbo motorja. Citiraj
jstdoma Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 2 urama je godlike napisal: Ni mi jasno odkdaj je Volvo "fun car" 😲 https://youtu.be/KjuYFOwm5ng?t=64 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Komaj poročena Magda se pritožuje prijateljici: - "Odkar sem poročena, me Aleš še poljubil ni!" - "Brezčutnež. Loči se od njega!" - "Saj nisem poročena z njim! Poročena sem z Juretom..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 3 urami je Slivka napisal: Forda sem našel, Mazde pa ne... Kaj hočeš povedat.... Citiraj
Slivka Napisano pred 48 minutami Prijavi Napisano pred 48 minutami Hitro, preden se podraži. In upam, da me Greta ne vidi... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 38 minutami Prijavi Napisano pred 38 minutami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.