Slivka Napisano četrtek ob 10:53 Prijavi Napisano četrtek ob 10:53 Za prjatla si vzameš čas, se poveseliš in kdaj mal potrpiš... Pa naliješ vinca si... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano četrtek ob 11:03 Avtor Prijavi Napisano četrtek ob 11:03 ...rdečega, direkt iz kantice. Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 12:59 Prijavi Napisano četrtek ob 12:59 Jutri bom pa štromar, moram en vtikač zvezati, tri faze peljati preko stikala, nulo pa preko menjalnega stikala nazaj za hitrosti elektromotorja. Tako da če neham pisati na forum - sem predobro ozemljen... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano četrtek ob 17:37 Prijavi Napisano četrtek ob 17:37 So vprašali sto let starega moža, kaj je skrivnost njegove dolgoživosti. Pa je rekel, da organizmu privošči enkrat letno alkoholni šok. Pa ga vprašajo, koliko pa tisti dan popije. Pa pravi, da tisti dan ne pije. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano nedelja ob 07:01 Prijavi Napisano nedelja ob 07:01 1 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Jojjjjj!!! Kje so vsi tisti štosi od zgoraj??? Ps, tak so bli smešni, jaz bi jih še enkrat prebral.... 🫣🙃😉 Citiraj
goB Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) Dve vprašanji, ki nas trenutno mučita: 1. Ali obstaja življenje po smrti? 2. Ali obstaja asfaltiranje cest po volitvah? Popravljeno pred 1 uro od goB 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.