Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar Samo Slovenci so zmožni dati 15.000 € za novo kuhinjo, staro prestaviti v garažo in nato tam kuhati... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 24. februar Avtor Prijavi Napisano 24. februar Dejasnko čista resnica... težko najdeš takega, ki je nasprotje od tega. Citiraj
Bini Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar pred 5 urami je Slivka napisal: A niso hijene eni drugi, baje.... Citiraj
Slivka Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar In potem imajo mene za čudaka... 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Pa Bog požegnaj... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar In potem imajo mene za čudneža... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl, ki če ta tip narest szi svojo ženo? Pasterizacija zenske FORUM.ZURNAL24.SI 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Se pripravljam na košnjo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 25. februar Avtor Prijavi Napisano 25. februar pred 2 urama je Slivka napisal: Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl, ki če ta tip narest szi svojo ženo? Pasterizacija zenske FORUM.ZURNAL24.SI Se splača komentarje prebrat... da crkneš od smeha 😂 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar In kaj ti potem nuca ne vem koliko devic po tistem, ko si okoli pasu obesiš bombo, greš v gnečo in jo sprožiš? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.