Slivka Napisano včeraj ob 06:55 Prijavi Napisano včeraj ob 06:55 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 07:50 Prijavi Napisano včeraj ob 07:50 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 09:45 Prijavi Napisano včeraj ob 09:45 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 10:41 Prijavi Napisano včeraj ob 10:41 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 10:59 Prijavi Napisano včeraj ob 10:59 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 11:11 Prijavi Napisano včeraj ob 11:11 Samo Slovenci so zmožni dati 15.000 € za novo kuhinjo, staro prestaviti v garažo in nato tam kuhati... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 11:23 Prijavi Napisano včeraj ob 11:23 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano včeraj ob 11:43 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 11:43 Dejasnko čista resnica... težko najdeš takega, ki je nasprotje od tega. Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 11:57 Prijavi Napisano včeraj ob 11:57 pred 5 urami je Slivka napisal: A niso hijene eni drugi, baje.... Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami In potem imajo mene za čudaka... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Pa Bog požegnaj... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro In potem imajo mene za čudneža... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.