Slivka Napisano torek ob 06:55 Prijavi Napisano torek ob 06:55 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 07:50 Prijavi Napisano torek ob 07:50 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 09:45 Prijavi Napisano torek ob 09:45 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 10:41 Prijavi Napisano torek ob 10:41 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 10:59 Prijavi Napisano torek ob 10:59 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 11:11 Prijavi Napisano torek ob 11:11 Samo Slovenci so zmožni dati 15.000 € za novo kuhinjo, staro prestaviti v garažo in nato tam kuhati... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 11:23 Prijavi Napisano torek ob 11:23 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano torek ob 11:43 Avtor Prijavi Napisano torek ob 11:43 Dejasnko čista resnica... težko najdeš takega, ki je nasprotje od tega. Citiraj
Bini Napisano torek ob 11:57 Prijavi Napisano torek ob 11:57 pred 5 urami je Slivka napisal: A niso hijene eni drugi, baje.... Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 06:41 Prijavi Napisano včeraj ob 06:41 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:49 Prijavi Napisano včeraj ob 06:49 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:59 Prijavi Napisano včeraj ob 06:59 In potem imajo mene za čudaka... 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 07:36 Prijavi Napisano včeraj ob 07:36 Pa Bog požegnaj... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 11:04 Prijavi Napisano včeraj ob 11:04 In potem imajo mene za čudneža... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl, ki če ta tip narest szi svojo ženo? Pasterizacija zenske FORUM.ZURNAL24.SI 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Se pripravljam na košnjo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 20 urami Avtor Prijavi Napisano pred 20 urami pred 2 urama je Slivka napisal: Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl, ki če ta tip narest szi svojo ženo? Pasterizacija zenske FORUM.ZURNAL24.SI Se splača komentarje prebrat... da crkneš od smeha 😂 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama In kaj ti potem nuca ne vem koliko devic po tistem, ko si okoli pasu obesiš bombo, greš v gnečo in jo sprožiš? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 53 minutami Prijavi Napisano pred 53 minutami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.