Slivka Napisano ponedeljek ob 14:13 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:13 Prejle pičim skozi Kromberk in pozabim na policijsko akcijo merjenja hitrosti - radarje ... Pri Mercatorju sem dobil točke zvestobe, pri Hoferju pa položnico po Hofer ceni ... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano ponedeljek ob 17:51 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:51 (urejeno) pred 4 urami je Slivka napisal: Ma, j€#o ga, kdor si je tole zmislil... Saj gor še gre. Ma, ko je treba pa dol, je treba pa kar dobro pogledat... Si ne predstavljam, kako bi šel po teh stopnicah dol po kakšni žurki, sploh, če bi ... ... ... bil malo bolj žejen, pa se na žurki odžejal... To so samo sedeži za po žurki, če ni gneče se napolni samo prva vrsta, drugače pa do vrha... Popravljeno ponedeljek ob 17:53 od goB Citiraj
Slivka Napisano torek ob 06:34 Prijavi Napisano torek ob 06:34 V hostlu poskušal posiliti Filipinca, misleč, da je ženska SIOL.NET Hrvaški mediji poročajo, da je v zagrebškem hostlu prišlo do poskusa posilstva. Napadeni Filipinec je tam bival več tednov, medtem ko je čakal na zaposlitev. Da se ne razumemo narobe: ni mi smešno, da je poskušal posiliti, ampak da se je spravil na moškega misleč, da je ženska. Si predstavljam njegovo reakcijo, ko je ugotovil, da je zgrešil... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 10:04 Prijavi Napisano torek ob 10:04 Ne pravim, da sem star, ampak to smo mi delali v osnovni šoli pri likovni vzgoji za svoje starše... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Če bi Prešeren svoj Krst pri Savici pisal danes, bi gotovo napisal drugače: Ne meč, pregnala bo nas birokracija. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Komentira ena sodelavka: - "Dans mi je tamala zadn sedež pokozlala, sm tuhtala da bi peljala globinsko čistit ma bi blo ene 150eur kar je pa že totalka za moj avto..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Gremo na malico, pa se zmislimo, da gremo v eno picerijo. Pridemo tam - vse polno. Se malo odmaknem od skupine, vzamem mobitel v roke, ga prislonim k ušesu in precej glasno rečem: - "Ej, pridi hitro sem, tu je tvoja z enim drugim." Šest parov je takoj vstalo in zapustilo picerijo in smo mi takoj imeli prosto mizo... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Sicer stara "novica", pa me zanima, če je kdo kje že kdaj videl kakšen tako opremljen model? Cybertruck To Come With Deployable Scoop For Removing Climate Change Protesters From Roadway BABYLONBEE.COM AUSTIN, TX — In addition to all of the exciting features already announced for the Cybrertruck, Tesla has now unveiled a new deployable front scoop to easily remove climate protesters blocking... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Bencinska črpalka je kraj, kjer ti držiš pištolo, oni te pa oropajo... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Sem slišal, da so take sonde vredne milijone dolarjev. NASA's Van Allen Probe A to Re-Enter Atmosphere - NASA WWW.NASA.GOV NASA’s Van Allen Probe A is expected to re-enter Earth’s atmosphere almost 14 years after launch. From 2012 to 2019, the O, da bi padla na moje dvorišče... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami In potem imajo mene za čudneža... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Kar je najhujše: sploh ni smešno... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 15 urami Avtor Prijavi Napisano pred 15 urami V bistvu res, je bolj kot dobrohoten nasvet. Citiraj
Bini Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami pred 2 urama je Slivka napisal: In potem imajo mene za čudneža... Zakaj že.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.