Jest Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april Pa ko je glih Petrol aktualen :D 1 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 1. april Avtor Prijavi Napisano 1. april prvoaprilska danes, Sodelavka nafopala šefa, da je noseča... model je čist prebledel... hmmm le zakaj? 2 2 Citiraj
Bini Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 16 minutami je Boss napisal: prvoaprilska danes, Sodelavka nafopala šefa, da je noseča... model je čist prebledel... hmmm le zakaj? Tole je lahko za infarkt... 1 1 Citiraj
Alex Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 2 urama je Boss napisal: prvoaprilska danes, Sodelavka nafopala šefa, da je noseča... model je čist prebledel... hmmm le zakaj? Tip prebledi. Nato ona :"Ni prvi april". On pade v nezavest. 4 Citiraj
Slivka Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april Hidravlična policija? 2 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april - Ali se bojiš pajkov? - Ne. - To je dobro, ker ti ravno eden dviguje avto. 3 1 Citiraj
Boss Napisano 3. april Avtor Prijavi Napisano 3. april Chuck Norris je nekoč rekel ženski naj se pomiri... in ženska se je res umirila. 4 1 Citiraj
skritikrt Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april (urejeno) Se tip pelje mimo ene kmetije,kjer vidi tablo,na kateri piše,da prodajajo psa,ki zna govoriti. Gre h kmetu in vpraša:a vi prodajate govorečega psa...kje pa je?... "Tam zadaj v pesjaku"... In gre pogledati...vidi psa,in vpraša,če res zna govoriti... Pes: "seveda znam govoriti" Tip:"ja,to je pa čudež" Pes:"ma kaki čudež...to ni nič...jaz sem bil lavinski reševalni pes še preden so bernandinci sploh obstajali...in bil sem iskalni pes za mine še preden so vojne sploh obstajale...." Gre tip nazaj k kmetu,in vpraša,koliko hoče za psa... Kmet: 30€ Tip:...kaj?!!!...za kaj pa samo 30€? Kmet:..."ma se mi zdi,da pes laže"... Popravljeno 6. april od skritikrt 5 Citiraj
skritikrt Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april Pride tip v lekarno..."rabim ciankalij"... "Gospod...to ni v prosti prodaji" Vzame tip iz žepa denarnico in pokaže sliko svoje žene... "Aja...imate recept..." Citiraj
Jest Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 6. april Avtor Prijavi Napisano 6. april Hočeš rečt, motor je v redu , le ECU zajebava. 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Use j to fajn pa krasn, sam men tuki neki ni čist jasn... Mrbit zato, k sm kmet an s hribu doma... https://www.youtube.com/shorts/-BDGv6smiZY Slišal sem za brezžično povezavo, za bluetooth povezavo, za wi-fi povezavo,... Ampak da pa prikolica ni pripeta na avto pa mu vseeno sledi? Kakšna tehnika je pa to? In pa agregatu bi bilo treba injektorje nastavit, kadi kot kakšen stari Ursuz... Pa čemu vleče tako velik agregat? Glede na velikost bi rekel, da ima okoli 80 kW (mi deluje nekaj takega kot npr. Atlas Copco QES 105). Mislim, da bi mu bil agregat od 30 kW povsem zadosti... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april SUV Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 9. april Avtor Prijavi Napisano 9. april pred 3 urami je Slivka napisal: Ampak da pa prikolica ni pripeta na avto pa mu vseeno sledi? Kakšna tehnika je pa to? Sej tud kabel je v luč priklopljen in ne od strani. Pač AI ima svoje fore. Citiraj
Jest Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Čas za mailco 4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april In potem sem jaz z BTjcem čudnež... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april pred 4 urami je Jest napisal: Čas za mailco Dobra kombinacija.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.