Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Ko bom jaz direktor firme, si bom omislil tako mizo... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Dobra ideja: 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Priznal je: 137.449 Aufrufe · 2.353 Reaktionen | Naša znamenita klet. Poglejte,... WWW.FACEBOOK.COM Naša znamenita klet. Poglejte, kaj se dogaja v njej 😅 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Treba prešteti vse na roke zdej 🥲 7 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami V življenju je najpomembnejše, da imaš v najtežjih trenutkih ob sebi žensko, ki ti reče: "A sem ti rekla!" 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Tisto, ko majstr vse konča in da vajencu samo še mikro-jermen in napenjalec zmontirat... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 16 urami Avtor Prijavi Napisano pred 16 urami Nujno rabim dve al pa tri punce, ki znajo dobr potegnt pa da ne pogoltnejo. p.s. kradli bomo gorivo. 2 3 Citiraj
Bini Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami pred 51 minutami je Boss napisal: Nujno rabim dve al pa tri punce, ki znajo dobr potegnt pa da ne pogoltnejo. p.s. kradli bomo gorivo. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Zdaj, ko je nafte dovolj, je začelo pa zmanjkovati tablet... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Počasi pripravljam kosilnico, ker bo poletje kmalu tu... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.