Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 44 minutami je goB napisal: - Slišal sem, da se s pomočjo zelenega čaja uspešno shujša. - Že mogoče, a le, če greš peš po njega v Azijo. Glede na trenutne razmere - ni treba ravno zeleni čaj, lahko je karkoli, pa boš gotovo shujšal... Slučajno vem, da je od Ljubljane do New Delhija z avtom okoli 7.300 km in da potuješ skozi Pakistan, Afganistan, Iran, ... ... ... Trenutno to niso ravno države, kjer bi se zredil ko prasc... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Se pogovarjata prijatelja: - “Moja žena zna kuhati, pa noče.” Pa drugi pravi: - “Ma tiho bodi, ti si še dober. Moja ne zna, pa hoče...” Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Če ima ženska slab dan, se ne sekiraj. Imel ga boš tudi ti... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 3 urami Avtor Prijavi Napisano pred 3 urami pred 2 urama je Slivka napisal: Pesimist prebere "Obesi se". Optimist prebere: "Obe sise.". pred 2 urama je Slivka napisal: A si lahko zamislite, da pridete v lekarno in vprašate, če imajo tablete za pomiritev, farmacevtka pa iz blagajne potegne 5.000€ in ti reče: pomiri se... Sem mislil, da sta štosa povezana, pa da je ven potegnila "obe sise", ker to je kr dobro pomirilo. Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Prepir z žensko je tako kot gonjenje sobnega kolesa: zmatraš se full, prideš pa nikamor... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 14 minutami je Boss napisal: Sem mislil, da sta štosa povezana, pa da je ven potegnila "obe sise", ker to je kr dobro pomirilo. "Obe sise" je pomirjevalo s kratkotrajnim učinkom, "5000€" pa je pomirjevalo z dolgotrajnim učinkom... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Razlaga ena sodelavka: - "Sem mislila zjutraj, ko sem vstala, da sem ponoči izgubila kako kilo. Potem sem pa videla, da mi je elastika počila na gatah..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 2 urama Avtor Prijavi Napisano pred 2 urama Pred eno uro je Slivka napisal: "Obe sise" je pomirjevalo s kratkotrajnim učinkom, "5000€" pa je pomirjevalo z dolgotrajnim učinkom... Tud 5000€ danes nima glih dolgotrajnega učinka. OK, mogoče je vic mal starejšega datuma pa je to še držalo. Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) pred 11 minutami je Boss napisal: Tud 5000€ danes nima glih dolgotrajnega učinka. OK, mogoče je vic mal starejšega datuma pa je to še držalo. Traja dlje kot "dve sisi". Sicer pa ... ... 5.000€ je dandanes tri povprečne mesečne plače. Če torej poleg svoje plače dobiš še "injekcijo" v višini 5.000€ in ob tem jamraš, da je to malo - potem ti itak ni rešitve, ker si mogoče malo starejšega datuma pa ... ... ... Bom raje tiho, da ne bo kdo mene lovil z lopato... Popravljeno pred 2 urama od Slivka 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Če koga zanima služba, plača 6000€ mesečno + službeno stanovanje, brezplačna uporaba službenega vozila, najnovejši službeni telefon, ... ... ... naj me kontaktira na ZS. BOVA SKUPAJ ISKALA. 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Nesrečnik se mi kar smili... - "Mi pošlješ vsaj kako svojo sliko?" – "Skopiraj si profilno s facebooka." - "Ampak tam je avto." – "Odpri vrata, notri sem..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Človek vpije v megafon: - “Prosim bjondo v bikinkah, da takoj odide s peska. To je gradbišče!” 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Vsak ima v službi enega sodelavca IDIOTA! Če ga ti nimaš, verjemi na besedo, tvoji sodelavci ga zagotovo imajo... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.