Slivka Napisano včeraj ob 06:37 Prijavi Napisano včeraj ob 06:37 Žena mi je rekla, da sem tak idiot, da nikoli nič ne naredim prav. Pa sem spakiral njene kovčke in jo zapustil... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Druga adventna nedelja na Gorenjskem... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Bi mi znal kdo s tega foruma izdelati tako kitaro? Vključno s kovčkom... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Nekateri se zjutraj zbudijo in čez pol ure so že stuširani, oblečeni in pijejo kavo. Jaz, ko se zbudim, potrebujem pol ure, da ugotovim, kdo sploh sem... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Samo, možakarji, nekateri imajo res srečo, vedno kaj najdejo in še prav jim je... Škoda samo, da jaz pa nimam take sreče... Ne verjamete? Glejte, moja žena je šla v kino, namesto njenega ji je garderober dal pelc plašč, popolnoma ji je bil prav. Gre žena na seminar, najde zlato zapestnico… Gre popoldan na sprehod v park, pride z briljantnim prstanom, ki ga je našla, spet ji ravno paše na roko. Gre ti ona na službeno pot, se vrne z bisernimi uhani, ki jih je našla v sobi… Ma moja žena je res ena srečnica, ne pa ko jaz, pridem zadnjič iz nočne, v postelji najdem moške gate… Si morete misliti - niso mi bile prav... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 44 minutami Prijavi Napisano pred 44 minutami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 36 minutami Prijavi Napisano pred 36 minutami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 27 minutami Prijavi Napisano pred 27 minutami A mogoče kdo ve, katera kača je tole? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.