Skoči na vsebino

crd tuning box

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mal sem bral teme ki se ti?ejo tuninga in zgleda da je kar nekaj ?lanov tega foruma zadovoljnih s CRD tuning boxom.

Zdej nameravam zadevo nabavit tud jaz samo me nekaj moti.

Na njihovi strani najdem samo eno izvedbo za moj avto (M6 143HP) ki stane s po?tnino 89?

V eni od tem sem prebral da imajo fantje s tega foruma CRD box ki je nastavljiv in da je bila cena kar nekaj dra?ja od teh 89?.

Mene zanima ali je ta ki se prodaja tudi nastavljiv?

http://www.crd-tuning.de/product_info.php/...er-mazda-6.html

Namre? ne ?elim kupiti najcenej?e ?katlice s katero bo imel te?ave.

?lane foruma ki imajo CRD box prosim ?e mi zaupajo kje so kupili svojo ?katlico.

?e v naprej hvala!

Napisano

Mal sem bral teme ki se ti?ejo tuninga in zgleda da je kar nekaj ?lanov tega foruma zadovoljnih s CRD tuning boxom.

Zdej nameravam zadevo nabavit tud jaz samo me nekaj moti.

Na njihovi strani najdem samo eno izvedbo za moj avto (M6 143HP) ki stane s po?tnino 89?

V eni od tem sem prebral da imajo fantje s tega foruma CRD box ki je nastavljiv in da je bila cena kar nekaj dra?ja od teh 89?.

Mene zanima ali je ta ki se prodaja tudi nastavljiv?

http://www.crd-tuning.de/product_info.php/...er-mazda-6.html

Namre? ne ?elim kupiti najcenej?e ?katlice s katero bo imel te?ave.

?lane foruma ki imajo CRD box prosim ?e mi zaupajo kje so kupili svojo ?katlico.

?e v naprej hvala!

Kontaktiraj uporabnika JURES-a

Le zakaj zame stane 300? ? :zvizga:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

No in kje ste to nabavli, kateri model, kolk ?....?

Kak?ne so izku?nje?

Go to 2nd post and read first line of replay !

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Uspe?no smo nadgradili 3 nove mazda?e - enemu celo izmerili ve?ji prirastek kot pravi proizvajalec :bravo:

Konec naslednjega tedna spet naro?im, anyone?

P.S. Na voljo je tudi en rabljen za manj denarja - pol garancije je ?e

A bi ta rabljen ustrezal moji M6 cd136, pa kak?en je prirastek mo?i.

Ali je ta tuning rizi?en, ker ima avto 110k km.

Pa cena. Lahko na ZS

Napisano

Hm, 136 na 160KM...kolk so pa potem 143KM pridobile?

Kaj pa poraba, je kej posko?ila? Ker na moji 6ki ?e vedno nekako preve? kuri avto za moje pojme :)

ab183946.gif
^^ klikni me za mojo temo :) ^^
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Hm, 136 na 160KM...kolk so pa potem 143KM pridobile?

Kaj pa poraba, je kej posko?ila? Ker na moji 6ki ?e vedno nekako preve? kuri avto za moje pojme :)

Morate ra?unati na to,da 136 konjske imajo nekatere ?e v ?tartu (serijsko) okoli146 konji?ev. ;)

Je bilo izmerjeno na valjih.

Napisano

Zanimivo pa brez lu?k tudi, nobenih EngineCheck lampic pa tega?

Sam sm sicer vedno bil prista? tapravega chip-tuninga, se pravi, comp, kabl, nakdo, ki te odere za nekaj 100?, sam dela :)

Tale box pa je tempting, priznam ;)

ab183946.gif
Napisano

Zanimivo pa brez lu?k tudi, nobenih EngineCheck lampic pa tega?

Sam sm sicer vedno bil prista? tapravega chip-tuninga, se pravi, comp, kabl, nakdo, ki te odere za nekaj 100?, sam dela :)

Tale box pa je tempting, priznam ;)

Stari nima? kaj zajebat, zmen se z jur?kom, pa ga pejd do njega temporary vgradit in probaj, verjem nau? ga ve? ven jemal. :D

Napisano

kaj se z tem modulom zmanj?a luknja pod 1800 obrasti, mislim ?e za?ne avto vle?t kaj prej?

Kaj pa stara ?estka brez dpf-ja bo kadila ve? z modulom?

Pred enim letom sem sam dal potenciometer na kabel "enaka stvasr kot modul, samo dosti cenej?a", ki gre na commonrail, ko sem ga nastsavil je avto pozimi dobesedno poletel, ko se pa je ozra?je za?elo segrevati je vedno bolj kadil in ga je za?elo zapirati. Kaj ?e bi menjal filter od zraka z K&N bi bila kak?na razlika glede kajenja?

www.gistel.si

Napisano

Stvar ni enaka, ker tebi ?e vedno ne vle?e pod 1800 obrati, s međix boxom pa ti vle?e ?e prej.

Pa dizla ima? pa te jes trah kajenja, pa ?lovek to dobi? zraven for fee. :D

Pa brez zajebancije, tud moj turbak "pokadi" ?rno ?e preve? zahtevam od njega, ampak komaj vidno, tako de ne moti tistih ki so tistih nekaj trenutkov za mano.

Napisano

Mogo?e sem slabo napisal, meni je pozimi avto tudi vlekel pri nmizkih obratih, samo ko se je ozra?je segrelo je za?el kadit in ni ve? vlekel kot prej....pa poraba mi je zrasla iz sedanjih 6.1 na 8.5...

Na tistih treh ?icah ki gredo na commorail, nima? mo?nosti regulirati ni? drugega kot da z uporom se motorju zla?e? vrednost in elektronikas posledi?no dvigne pritisk v commonrailu...zato je po moje u?inek enak

kolko bi me pri?u ta modul za mojo mazdo?

www.gistel.si

Napisano

Mogo?e sem slabo napisal, meni je pozimi avto tudi vlekel pri nmizkih obratih, samo ko se je ozra?je segrelo je za?el kadit in ni ve? vlekel kot prej....pa poraba mi je zrasla iz sedanjih 6.1 na 8.5...

Na tistih treh ?icah ki gredo na commorail, nima? mo?nosti regulirati ni? drugega kot da z uporom se motorju zla?e? vrednost in elektronikas posledi?no dvigne pritisk v commonrailu...zato je po moje u?inek enak

kolko bi me pri?u ta modul za mojo mazdo?

Moja poraba pri zadnjem tanku je bila 6,3.

Verjetno bi bila ?e manj?a, ?e bi ve? vozila najdra?ja, ker jaz jo kar ganjam po teh ovinkih. :hudicek:

Napisano

Moja poraba pri zadnjem tanku je bila 6,3.

Verjetno bi bila ?e manj?a, ?e bi ve? vozila najdra?ja, ker jaz jo kar ganjam po teh ovinkih. :hudicek:

Ni re?eno,ker dizela?a mora? vozit v vi?jih prestavah z ni?jimi obrati.In to ponavadi ne?nej?emu spolu ne gre najbolj?e od rok. ;)

Napisano

Ni re?eno,ker dizela?a mora? vozit v vi?jih prestavah z ni?jimi obrati.In to ponavadi ne?nej?emu spolu ne gre najbolj?e od rok. ;)

Zgleda da je pri nas druga?e, ker ko se je dnevno vozila v GO je bla poraba 5,9

Napisano

z ali brez powerboxa? Je pri tebi kaj razlike pri porabi?

Tista poraba je bila ?e brez, ko se je vozila sama v GO, sedaj pa ne opazim kak?ne bistvene razlike, porabi tistih 6,3-6,5 l.

Napisano

Brez problema. Ce mas dpf je tole veliko bolj primerno ker ima 16 stopenj za nastavljati, tako lahko tudi pozimi downsizeas da ne kople ko nor ali unicuje gum

A, to pa nism vedu... zanimiva re? potem. Cene se pa gibljejo okoli?
ab183946.gif
Napisano

ne vem, ce bi dal se jaz tega...moram mal vprasat za mnenje na gama servisu

iceman mi je vse povedal...ne bomo to montiral

mal manjka moci pri prehitevanju ampak bo ze..za avtocestna kruzanja je dost moci

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.