Prav jim je!
Poročilo iz Nemčije: Mercedes se je z električnim G očitno opekel
SIOL.NET
Pri Mercedesu so se očitno opekli z električno različico kultnega razreda G, ki ostaja povsem nišni model.
Mene tudi pri 30-ki moti, da če kdo recimo te prehiti (redko) in se ti vrže pred avto, avto besno bremza in te ne pusti, da bi mu prišel bližje ampak kar izgibiš hittost prometa. Zato pa brez tempomata in ko te tak prehiti se mu zalepiš za rit in ga takoj nazaj prehitiš.
Nobeden imbus ključ ni večen. Do sedaj sem imel Usag, a so se na robovih s časom izrabili. Upam, da bodo tej boljši.😊 Meni označba na samih imbusih ni važna, ker je dovolj že bežen pogled in vem, kateri je katere velikosti. Pač štirideset let dela z orodjem nekaj pusti za seboj. 😊 Meni so te "srajčke" super, ker velikokrat potrebujem ravno to zaščito, da pri vijačenje imbus vijakov, ki so globoko v utoru (recimo vratu kitare) ne poškodujem laka (podobno kot pri ključu za feltne).
Važno mi je, da ne izgubijo ostrine.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.